Tullaan tutuiksi! Lähikuvassa Nelli Niskanen

0

HAMIssa aloitti helmikuun alussa uusi koulutuskoordinaattori Nelli Niskanen!

Olen Nelli Niskanen ja aloitin helmikuun alussa HAMI:lla opintopalveluissa koulutuskoordinaattorina Visamäen toimipisteellä.

Alkujani olen Hattulan Parolasta, jossa olen käynyt kouluja aina lukioon asti. Ylioppilaaksi valmistumisen jälkeen muutin ensin Järvenpäähän, jossa tein hetken kaupanalalla töitä ja opiskelin itselleni merkonomin tutkinnon. Myöhemmin opintojen myötä elämä vei Etelä-Karjalaan, Lappeenrantaan. Valmistuin vuonna 2022 liiketalouden tradenomiksi LAB ammattikorkeakoulusta, suuntautumisalanani yritysjuridiikka, ja sen jälkeen olen työskennellyt sekä Etelä-Karjalan että Kanta-Hämeen käräjäoikeudessa. Rikollisuutta on nyt nähty enemmän kuin tarpeeksi ja erittäin motivoituneena aloitin työt koulutuksen maailmassa!

Kotini löytyy Hämeenlinnasta, jonne muutimme avopuolisoni ja koiramme kanssa vuosi sitten. Vapaa-aikanani rämmin metsissä, testailen erilaisia grillauspaikkoja, luen kirjoja ja kesällä sup-lautailen.

Tummavärityksinen schipperke-koira seisoo rantavedessä.

Odotukseni ennen töiden aloittamista oli, että HAMI:lla pääsen työskentelemään huipputyyppien kanssa ja ainakin ensimmäisten päivien jälkeen tämä on toteutunut!
Innolla uusia haasteita ja kokemuksia kohti!

Nainen ja pieni koira sup-laudan päällä järvellä.

 

Teksti ja kuvat: Nelli Niskanen

Leave A Reply