Tullaan tutuiksi! Lähikuvassa Terhi Kaskioja

0

Kuka olet ja mitä teet HAMIssa?

Olen Terhi Kaskioja ja toimin lehtorina Evolla. Olen myös HAALARI – Haalarit päälle ja työelämään –hankkeen projektipäällikkö. Hankkeessa pyritään edistämään vastavalmistuneiden, työttömien ja maahanmuuttajien työllistymistä luonnonvara-alan yrityksiin. Tulen varmasti käymään hankkeen puitteissa Evon lisäksi Lepaalla ja Mustialassa.

Millainen tausta/historia sinulla on? Millaisissa hommissa olet työskennellyt ennen HAMIa?

Olen jo toisen kierroksen hamilainen. Vuonna 2008 valmistuin metsätalousinsinööriksi Evolta ja pääsin siitä heti HAMIin Evolle opetustehtäviin. Työ oli jo silloin mielenkiintoista ja monipuolista. Väliin on mahtunut perheen perustaminen ja muita alan oppilaitoksia työpaikkana, mutta nyt oli mieluinen paluu Evolle tuttuihin ympäristöihin.

Mitä harrastat / teet vapaa-ajallasi?

Vapaa-ajalla tulee lähdettyä perheen kanssa luontoon. Milloin mennään pienelle nuotioretkelle tai muuten vain retkelle. Syksyllä tulee kerättyä metsän antimia omaan käyttöön.

Mitä odotat HAMIssa työskentelyltä?

Odotan monipuolisia työtehtäviä, juuri niin kuin ensimmäinen puolivuotta on tähän mennessä näyttänyt. Työt opetuksen ja hankkeen osalta pitävät päivät vilkkaina.

 

Nainen metsurivaatteet päällä. Silmälasit. Taustalla metsää.

Teksti ja kuva: Terhi Kaskioja

Artikkelikuva: Sara Vihinen

 

Leave A Reply