Niitty-Seppälän tilan työntekijöillä on asenne kohdallaan
Yrittäjä Jukka Kittilä kertoo uudessa Kulkeva-hankkeen videossa kokemuksia ulkomaalaisten työllistämisestä. Niitty-Seppälän tilalla on kertynyt kokemusta…More
Yrittäjä Jukka Kittilä kertoo uudessa Kulkeva-hankkeen videossa kokemuksia ulkomaalaisten työllistämisestä. Niitty-Seppälän tilalla on kertynyt kokemusta…More
Kulkeva-hanke järjesti benchmarkingreissun Brysseliin huhtikuussa 2024. Kylmä kevätsää oli matkalla mukana, mutta sitäkin hienompia kokemuksia…More
Oletko rekrytoimassa ulkomaalaistaustaista henkilöä töihin yritykseesi? Nyt on monenmoista apua tarjolla Kanta-Hämeessä. Voit saada maksutonta,…More
Hannamari ja Ari Andersin opiskelevat HAMIssa alkoholijuomien valmistuksen osaamisalaa. Opiskeluihin kuuluu mm. Tilaviinien valmistaminen -tutkinnon…More
Kuka olet ja mitä teet HAMIssa? Olen Terhi Kaskioja ja toimin lehtorina Evolla. Olen myös…More
Saimme Mustialan kampukselle vieraaksi julkkisfarmari Sari Rouvisen Piiroomäen maatilalta. Vierailun tavoitteena oli kuvata maatalousaiheisia videoita…More
Hämeen ammatti-instituutissa on käynnissä SUJUVA-Sujuvasti maahanmuuttajat töihin elintarvikealalle -hanke. Hankkeen pääideana on helpottaa maahanmuuttajien työllistymistä…More
Ilmastonmuutos tuo muutosta Suomen kasvuolosuhteisiin. Jo nyt Suomessa on jonkin verran rypäleviinin valmistusta, mutta jos…More
Suomessa osataan valmistaa marjoista viiniä, mutta rypäleviinin valmistuksessa kaipaillaan apuja Euroopasta. Hämeen ammatti-instituutti on hakenut…More
Kanta-Hämeen alueella yritykset ja organisaatiot kohtaavat rekrytointihaasteita, mutta ratkaisuja on olemassa. Kansainvälisen osaamisen hyödyntäminen voi…More