Mitkä ovat Kanta-Hämeen luontomatkailun tähtituotteet?

0

Yrittäjä, tule Kanta-Hämeen yhteiseen luontomatkailun esitteeseen maksutta mukaan! Alueen luontomatkailun parhaat kohteet ja yrittäjien tähtituotteet kerätään kevään aikana yhteisesitteeseen, jota jaetaan kesän 2022 messuilla. Hämeen ammatti-instituutin luontomatkailuhanke kokoaa tiedot ja julkaisee esitteen Riihimäen Erämessuilla. Samalla esitteellä mennään myös Kuninkuusraveihin Forssassa, Lepaan puutarha-alan näyttelyyn, Hämeenlinnan Elomessuille sekä Keskiaikafestivaaleille. Jos tarvitset apua tuotteistuksessa niin 27.4. voit tulla mukaan työpajoihin Forssaan, Hämeenlinnaan tai Riihimäelle.

Hämeen ammatti-instituutti toteuttaa luontomatkailuhanketta, jossa yhtenä tavoitteena on lisätä luontomatkailun saavutettavuutta ja näkyvyyttä. Kanta-Hämeessä on upeita luontokohteita kuten Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistot, Saaren kansanpuisto, Aulanko, Lopen kohteet, Evon retkeilyalue ja Ilvesreitti. Evon uusi aika -hankkeen projektipäällikkö Katja Ekqvist kokoaa maakunnan luontomatkailuyrittäjien parhaat tuotteet ja palvelut yksiin kansiin.

 • Tuleva esite on A5 kokoa ja jokaisella yrityksellä on yksi sivu käytettävissä oman tähtituotteen esittelyä varten. Esitenäkyvyys on yrittäjälle maksutonta. Toivomme myös yrittäjien yhteistuotteita ja niitä kehittelemällä saa esitteestä lisää sivuja, projektipäällikkö Katja Ekqvist kertoo.

Esite valmistuu toukokuun lopussa ja se on jaossa eri kesätapahtumissa Kanta-Hämeessä. Yrittäjä saa käyttöönsä esitteestä tehdyn pdf:n.

 • Jos tarvitset apua tuotteistuksessa, niin tule 27.4. järjestettäviin tuotteistuspajoihin. Pajat ovat samansisältöisiä ja ideana on auttaa kädestä pitäen tuotteen/palvelun kuvauksessa. Olet sydämmellisesti tervetullut mukaan. Työpajoihin ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Tulet vain paikalle, Katja Ekqvist vinkkaa.
 • Työpajojen aikataulu on:
  • 8:30-10:00   Forssa, Hotelli Fabrik
  • 13:00-14:30  Hämeenlinna, Villa Marenki
  • 16:00-17:30  Riihimäki, Kahvila Mokkasydän

Hämeen ammatti-instituutin luontomatkailuhanke kerää Kanta-Hämeen hienoimmat luontokohteet ja -yritykset yhteisesitteeseen.

Maksutta mukaan esitteeseen

Jos sinulla on jo mielessä sopiva tähtituote esitteeseen, etkä tarvitse tuotteistusapua, niin voit ottaa suoraan yhteyttä Katja Ekqvistiin. Tuotteen tai palvelun pitää liittyä luontomatkailuun. Ohjeita

Valokuva:

 • Koko:  Alkuperäinen, mahdollisimman suuri
 • Pikselit: 300dpi
 • Huomioi: Mainoksen kuvat ovat yleensä ensimmäinen asia, joka herättää kuluttajan huomion. Pyri käyttämään oikeita ja aitoja kuvia. Aidot kuvat oikeilla ihmisillä herättävät enemmän tunnetta.

Teksti:

 • Tuotekuvaus. Huom! Lyhyt! Koko A5, josta kuva vie ison osan tilasta.
 • Mitä, missä, kenelle? Tekstin tulee olla jossain määrin informatiivista, mutta huomattavasti tärkeämpää on vedota tekstin vastaanottajan tunteisiin. Taitava mainos antaa ihmisille uusia elämyksiä, inspiroi heitä sekä herättää tarpeen ostaa mainostettava tuote tai palvelu. Muista korostaa palvelun sijaintia!

Info:

 • Toteutusaika
 • Min ja Max osallistujamäärä
 • Yrityksen nimi
 • Puhelinnumero
 • Internet osoite
 • Sähköposti

Evon uusi aika -hanke suunnittelee, taittaa ja painattaa esitteen. Esitteessä nostetaan mm. Kanta-Hämeen kansallispuistoja sekä muita hienoja luontokohteita.  Esitettä jaetaan Riihimäen Erämessuilla sekä muissa kesän tapahtumissa Forssassa, Lepaalla ja Hämeenlinnassa. Esitteestä tehdään pdf, joka voidaan linkittää esim. toimijoiden www-sivuille.

 • Ota yhteyttä ja tule mukaan. On kaikkien etu, että saamme hienot luontomatkailukohteet Kanta-Hämeestä enemmän esille!, Katja Ekqvist innostuu.

Evon uusi aika -hankkeen toteutusaika on 1.6.2021-31.8.2023. Hankkeen tavoitteena on: 1) Evo-toimijaverkoston luominen ja toimijoiden yhteistyön lisääminen, 2) Pk-yritysten liiketoiminnan kehittäminen sekä uuden yritystoiminnan luominen tiedekansallispuiston yhteyteen, 3) Ympäristö- ja luontopalveluiden kehittäminen, 4) Saavutettavuuden edistäminen (digitaalinen ja fyysinen) ja 5) Kestävän ja vastuullisen matkailun kehittäminen.

Evon uusi aika -hanketta rahoitetaan REACT-EU-rahoituksella eli hanke on osa Euroopan unionin covid-19-pandemian tukitoimenpiteitä Kanta-Hämeessä. Rahoittajina ovat myös Euroopan aluekehitysrahasto, Hämeen liitto, Linnan Kehitys Oy ja Hämeen ammatti-instituutti.

Lisätiedot esitteestä: Projtektipäällikkö Katja Ekqvist, Hämeen ammatti-instituutti, (etunimi.sukunimi@hami.fi), +358503496230

Lue lisää hankkeesta osoitteista: https://hami.fi/evon-uusi-aika/ tai https://linnan.fi/evonuusiaika/

Lue lisää Kanta-Hämeen luontokohteista: https://visithame.fi/luonto/luontokohteet/

Lue lisää Hämeen ammatti-instituutista.

Teksti: Kehittämispäällikkö Kirsi Sippola, Hämeen ammatti-instituutti, HAMI

Leave A Reply