Markkinointia ja Shindo-venyttelyllä voimia arkeen

0

Yrittäjät kaipaavat lisätietoa myynnistä ja markkinoinnista.  Voimavalmennuksen tiivistetyt markkinointi- ja digi-illat toteutetaan maalis-huhtikuussa. Seuraavana on vuorossa 24.3. klo 18 Minttu Lampisen vetämä ”Markkinoiden re-launch 2022”. Illan hyvinvointiosuudessa kokeillaan Shindo-venyttelyä Helena Vilen opastuksella. Shindo rentouttaa ja antaa voimia arkeen.

Voimavalmennus on yritysten kehittämisen polku kantahämäläisille yrityksille. Keväällä 2022 tarjotaan yrityksille maksutonta sparrausta, valmennuksia ja hyvinvointia muiden yrittäjien kanssa. Tilaisuuksiin voi tulla mukaan Nonstop -periaatteella silloin, kun itselle sopii!

Seuraava yrittäjäilta on 24.3. klo 18–20 Hämeenlinnassa. Aiheena on ”Markkinoiden re-launch 2022. Muuttuneet trendit digitaalisessa myynnissä ja markkinoinnissa”.  Työpajan vetäjänä on kauppatieteiden tohtori Minttu Lampinen, joka on opiskellut Stanfordin ja Oxfordin huippuyliopistoissa. Markkinointi-illassa keskustellaan liiketoiminnan uusista mahdollisuuksista. Tällä hetkellä alamme nähdä koronakriisin pidemmän aikavälin seurauksia digimyynnin ja markkinoinnin kentällä. Työpajassa katsotaan markkinoiden tilannetta ja arvioidaan erityisesti digitaalisen myynnin ja markkinoinnin trendejä.

  • Minulla on lähes 15 vuoden yrittäjäkokemus sekä laajaa näkemystä siitä, mitä suomalaisille yrityksille meillä ja maailmalla kuuluu. Jos omaa liiketoimintamalliaan pystyy muuntamaan ja kehittämään, ovat mahdollisuudet kasvuun erinomaiset. Tavoitteena on, että osallistuja saa mukaansa muutaman idean oman liiketoimintansa kasvattamiseen ja uudistamiseen, Minttu Lampinen HAMKista kertoo.

Hyvinvoinnilla voimia arkeen

Voimavalmennuksen punaisena lankana on eri valmennusteemojen lisäksi yrittäjien ja työntekijöiden hyvinvointi sekä työssä jaksaminen. Siksi Voimavalmennuksen yrittäjäilloissa on aina mukana myös hyvinvointiosuus. Helena Vilen tulee mukaan illan ohjelmaan. Hyvinvointia Vilenin -toteuttamassa osuudessa yrittäjät pääsevät tutustumaan Shindo-venyttelyyn. Shindo on monipuolinen kehotyöskentelymenetelmä, johon kuuluu rentoutusharjoituksia, venytyksiä ja hoitoja. Ne vaikuttavat kehon kaikilla tasoilla antaen voimia arkeen.

Ilmoittaudu mukaan 24.3.2022 markkinointi-iltaan. Tilaisuus toteutetaan Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa, HAMK Design Factoryn tiloissa E-rakennuksessa. Muista ottaa mukaan oma joogamatto tms., jotta pääset rentoutumaan kunnolla!

Tulevat Voimavalmennukset

24.3. klo 18-20: Markkinointi ja myynti + Shindo hyvinvointiosuus

1.4. klo 12-13.30 Työn voimavarat – miten tuunaamme työtämme, Marja Liisa Manka. Ilmoittaudu mukaan. 

28.4. klo 18-20: Digitalisaatio

17.5. Työhyvinvointikorttikoulutus (koko päivä)

Muutoksen kesyttäjä -hankkeen tavoitteet ovat 1) yritysten auttaminen jaloilleen koronan jälkeen, 2) yritysten henkilöstön ja yksinyrittäjien työhyvinvoinnin vahvistaminen sekä 3) verkoston ja vuorovaikutuksellisuuden vahvistaminen. Muutoksen kesyttäjä -hanke on Euroopan Sosiaalirahaston, Hämeen ELY-keskuksen, HAMK Smart -tutkimusyksikön ja Hämeen ammatti-instituutin rahoittama kehittämishanke. Hanketta koordinoi HAMK Smart -tutkimusyksikkö ja HAMI toimii hankkeen osatoteuttajana. Voit kysyä hankkeesta myös HAMKin projektipäällikkö Minna Tarkkalalta tai lukea lisätietoja osoitteesta www.hamk.fi/muke

Teksti: Kehittämispäällikkö Kirsi Sippola, Hämeen ammatti-instituutti

Leave A Reply