Vastuullisuusvalmennusta yrityksille yli toimialarajojen

0

Vastuullisuusasiat ovat yhä tärkeämpiä jokaisella toimialalla. Hämeen ammatti-instituutti järjestää vastuullisuusvalmennusta Evon uusi aika -hankkeessa yhdessä Riihimäen ja Forssan seudun hanketoimijoiden kanssa. Kantahämäläinen yrittäjä, olet tervetullut loka-joulukuussa järjestetävään valmennukseen. Kaikille toimialoille suunnatut kolme valmennusta ovat Teamsissa. Matkailutoimialalle on erikseen vielä  yksi extrapäivä, jossa käydään läpi Sustainable Travel Finland -polkua. Kaikkien alojen yhteisissä työpajapäivissä saa vielä opetusta kädestä pitäen.

Vastuullisuudesta viestiminen on melko haastavaa. Miten kerrot aidosti ja läpinäkyvästi yrityksesi vastuullisista teoista ja valinnoista? Valmennuksessa opit viestimään yrityksesi vastuullisuudesta. Vastuullisuusjohdannon jälkeen jokainen pääsee tekemään oman vastuullisuussuunnitelman. Kun asiat laitetaan paperille, niin silloin tulee pohdittua erilaisia arvovalintoja ja sitä, miten toiminnasta kerrotaan asiakkaille ja sidosryhmille.

Vastuullisuusvalmennuspäivien kouluttajana toimii Mood of Finland Oy:n Anu Nylund, joka on erikoistunut vastuulliseen matkailuun, mutta toteuttaa tämän Kanta-Hämeen koulutuksen toimialariippumattomasti. Matkailuyrityksille järjestetään yksi extrapäivä, mutta muuten vastuullisuusvalmennukseen voi tulla mukaan kaikki muutkin, kuin matkailuyritykset.

kasvokuva Anu Nylundista

Anu Nylund Mood of Finlandista toimii vastuullisuusvalmennuksen kouluttajana.

Yrittäjä, tule mukaan vastuullisuusvalmennukseen

Tervetuloa mukaan kuulemaan lisää ajankohtaisia uutisia vastuullisesta toiminnasta, löytämään oman yrityksesi tai organisaatiosi vastuulliset vahvuudet ja kehittämiskohteet sekä ottamaan talteen parhaat ja innostavimmat vinkit vastuullisen toiminnan viestintään. Saat tukea ja kannustusta sekä käyttöösi materiaaleja, joilla pääset helposti etenemään tekemisessä omaan tahtiin. Vastuullisuus ei ole puhetta ja korulauseita, vaan tapa toimia ja tehdä valintoja. Vastuullisuus on parhaimmillaan elämäntapa ja liiketoiminnan johtamisen punainen lanka.

Kohderyhmä:
Hämeenlinnan, Riihimäen ja Forssan seudun yritysten ja organisaatioiden edustajat yli toimialarajojen.

Valmennuksia 4 kpl Teamsissa:
Ti 25.10.2022 klo 9-12 Johdanto
To 10.11.2022 klo 9-12 Vastuullisuussunnitelma
Ke 23.11.2022 klo 9-12 Vastuullisuudesta viestiminen
Ti 29.11.2022 klo 9-12 STF-ohjelma ja sertifikaatit (extrapäivä matkailutoimialalle)

Työpajat (samansisältöiset)  paikan päällä iltapäivällä 4h:
Forssa 12.12.
Hämeenlinna 13.12.
Riihimäki 14.12.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

Valmennuksen järjestää kolme Kanta-Hämeessä käynnissä olevaa hanketta.

  • Evon uusi aika -hanke (Hämeen liitto, EAKR-rahoitus), Katja Eqvist, Hämeen ammatti-instituutti.
  • Forssan seudun matkailun digiloikka, (Hämeen liiton AKKE-rahoitus), Paula Vigilant, Forssan Yrityskehitys Oy.
  • Yhdessä eteenpäin -hanke (Hämeen liitto), Pauliina Lindgren, Riihimäen Tilat & Kehitys Oy / Riihimäen Messut.

Leave A Reply