Tullaan tutuiksi! Lähikuvassa Sara Vihinen

0

HAMIssa aloitti elo-syyskuun taitteessa Sara Vihinen uutena markkinointisuunnittelijana. Hän sijaistaa Minna Leinoa vuoden 2024 loppuun.

Tervehdys kaikille! Nimeni on Sara Vihinen, olen 31-vuotias ja asun Tampereella. Sijaistan Minnaa markkinointisuunnittelijana ensi vuoden loppuun asti. Työpöytäni sijaitsee Visamäessä, mutta vierailen mieluusti muissa HAMIn toimipaikoissa aina kun on mahdollista.

Valmistuin keväällä 2022 HAMKista liiketalouden tradenomiksi ja suoritin opintojeni viiden kuukauden harjoittelujakson HAMKin liiketalouden yksikössä. Tilukset ja organisaatio ovat siis joltain osin tuttuja, enkä aivan tuntemattomille vesille lähtenyt purjehtimaan.

Alun perin olen Keravalta, joka näillä leveyspiireillä taidetaan laskea pääkaupunkiseuduksi (älkää kysykö asiaa helsinkiläisiltä). Lukioni kävin Tikkurilassa, minkä jälkeen päädyin opiskelemaan ammattikouluun kokin tutkinnon. Ennen tradenomiopintojani olinkin kymmenisen vuotta ravintola-alalla erilaisissa hommissa. Pakasta puuttuu enää yliopisto-opinnot, joten haaveissani olisi vielä joskus käydä myös maisteriopinnot.

Työhistoriani ravintola-alalla on erittäin värikäs. Asiakkaita on tullut palveltua mm. rahtilaivalla, lentokentällä, jääkiekkomatseissa, golfkentillä, gaaloissa ja juustomyymälässä. Joskus on tullut enemmän oltua tiskin takana ja joskus taas hellan ääressä.

Valmistuttuani tradenomiksi työskentelin digitaalista koulutusta edistävälle yhdistykselle. Tein siellä moninaisia viestinnällisiä tehtäviä, mm. somekanavien päivitystä, hankeviestintää ja saavutettavuustestailua.

Koira istuu ruohikolla. Auringonlasku. Taustalla kaukana kerrostaloja.
Lakka-koira pitää huolen riittävästä ulkoilustani

Vapaa-ajallani leikin eläkeläistä: neulon, leivon, luen ja ulkoilen metsissä suomenlapinkoira Lakan kanssa. Olen helposti innostuvaa sorttia ja lähden innokkaasti kokeilemaan kaikkea uutta. Olen mm. lähtenyt hetken mielijohteesta kavereiden mukaan Maanpuolustuskorkeakouluyhdistyksen (MPK) selviytymiskurssille. Selviydyin, kuten tästä kirjoituksesta voi päätellä.

Odotan innolla HAMIssa työskentelyä ja uutta arkea. Hetki saattaa mennä, että pääsen täysillä mukaan kaikkeen, kun melkoisen isot saappaat on täytettävänä. Mahtavaa päästä tutustumaan uusiin ihmisiin sekä näkemään, millainen HAMI on ja mitä kaikkea opiskelijoille tarjotaan.

 

Sara Vihinen

Pollkatukkainen nainen hymyilee.

Leave A Reply