Tammikuussa innolla mukaan Voimavalmennukseen!

0

Voimavalmennus on yritysten kehittämisen polku kantahämäläisille yrityksille. Keväällä 2022 tarjotaan yrityksille maksutonta sparrausta, valmennuksia ja yhteisiä tapaamisia muiden yrittäjien kanssa. Kun joulukinkut on syöty ja katse nostetaan horisonttiin tammikuussa, niin hae mukaan. Toteutus on Nonstop -periaatteella ja mukaan voi tulla silloin, kun itselle sopii!

Ensimmäisessä Voimavalmennuksessa oli mukana 35 yrittäjää. Uudessa toteutuksessa on tällä hetkellä mukana kymmenen yritystä, mutta mukaan voi ilmoittautua koska vaan. Seuraava yhteistapaaminen ”vanhojen” ja ”uusien” Voimavalmennusyrittäjien kanssa on tammikuussa.

Tähän mennessä Muutoksen kesyttäjä -hankkeen parasta antia ovat yrittäjien mielestä olleet henkilökohtaiset keskustelut yrityssparraajien kanssa. Hämeen ammatti-instituutin ja Hämeen ammattikorkeakoulun asiantuntijat ovat antaneet sparrausta yritysten toivomiin kehittämiskohteisiin. Keskustelujen aiheet ovat vaihdelleet liiketoimintasuunnitelman päivittämisestä, tuotteistuksesta, henkilöstöhallinnosta, korona-avun raportoinnista, markkinoinnista, verkkokaupasta, työhyvinvoinnista jne. aina yhdessä konkreettisesti tehtyihin some-päivityksiin saakka. Voit tutustua yrityksiin ja yrittäjien hankkeessa kokemiin hyötyihin osoitteessa https://blog.hamk.fi/hami/category/muutoksen-kesyttaja-hanke/

Tammikuussa jatketaan Voimavalmennusta Nonstop -periaatteella

Tammikuussa jatketaan hyvin alkanutta Voimavalmennusta. Kevään aikana on tulossa noin kerran kuukaudessa yrittäjien iltatapaamisia. Illoissa on tietyn teeman lisäksi mukana hyvinvointiosuus. Esimerkiksi marraskuussa päästiin kokeilemaan Luxbonitas yrittäjä MinnaMaarit Lahden toteuttamaa rentouttavaa sointukylpyhoitoa. Tammikuussa tutustutaan taiteeseen ja helmikuussa metsän hoitavaan vaikutukseen.

Voimavalmennuksen punaisena lankana on yrittäjien ja työntekijöiden hyvinvointi sekä työssä jaksaminen. Voimavalmennuksen kevään 2022 verkostoitumis-, valmennus- ja hyvinvointi-illat:
13.1. klo 18-20: Ajanhallinta
17.2. klo 18-20: Tuotteistus ja asiakkaat
16.3. Työhyvinvointikorttikoulutus (koko päivä)
24.3. klo 18-20: Markkinointi ja myynti
28.4. klo 18-20: Digitalisaatio
05/22 klo 17-20: Voimavideot
2.6. klo 18-20: Päättäjäiset

Verkostoitumisiltojen lisäksi yrityksellä on mahdollisuus saada maksutonta valmennusta ja sparrausta yrittäjää askarruttaviin asioihin. Valmennus kestää kevään 2022 ja se alkaa kartoituskyselyllä ja keskustelulla, mutta mukana voi olla juuri sen aikaa, kun haluaa. Hae mukaan! Hakulinkki: https://link.webropolsurveys.com/S/BF6CB0E6634C56D6

Muutoksen kesyttäjä -hankkeen tavoitteet ovat 1) yritysten auttaminen jaloilleen koronan jälkeen, 2) yritysten henkilöstön ja yksinyrittäjien työhyvinvoinnin vahvistaminen sekä 3) verkoston ja vuorovaikutuksellisuuden vahvistaminen. Muutoksen kesyttäjä -hanke on Euroopan Sosiaalirahaston, Hämeen ELY-keskuksen, HAMK Smart -tutkimusyksikön ja Hämeen ammatti-instituutin rahoittama kehittämishanke. Hanketta koordinoi HAMK Smart -tutkimusyksikkö ja HAMI toimii hankkeen osatoteuttajana. Voit kysyä hankkeesta myös HAMKin projektipäällikkö Minna Tarkkalalta tai lukea lisätietoja osoitteesta www.hamk.fi/muke

Muutoksen kesyttäjä -hankkeen toteuttajatiimi toivottaa kaikille rauhallista joulun aikaa! Terveisin Minna T., Satu, Pia-Maria, Minna S ja Kirsi.

Teksti: Kirsi Sippola, Hämeen ammatti-instituutti

Leave A Reply