Löydä omat vahvuudet ja avaa tunnelukot!

0

Miten voisit ymmärtää itseäsi ja muita paremmin? Tule mukaan Muutoksen kesyttäjä -hankkeen järjestämiin syksyn työhyvinvoinnin yrittäjäiltoihin Hämeenlinnassa.  Master Trainer Carita Nybergin neljän illan työhyvinvointipaketti sisältää käytännönläheisiä harjoituksia, joiden avulla voit lisätä onnistumisia itsesi, työyhteisösi ja asiakkaiden kanssa. Kantahämäläinen yrittäjä, ilmoittaudu nopeasti mukaan maksuttomaan valmennukseen, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Voimavalmennuksen syksyn työhyvinvointi-iltojen sparraajana toimii Carita Nyberg. Hän on Keys2Balance Oy:n perustaja ja Master Trainer.  Carita on valmentanut lähes kaksikymmentä vuotta johtajia, esimiehiä ja tiimejä. Hän on kirjoittanut myös seitsemän e-kirjaa.

  • Olen kehittänyt käytännönläheisen ja oivalluttavan Tasapainon Avaimet® -ohjelman, jonka avulla voi syventää itsetuntemustaan ja kehittää vuorovaikutustaitojaan. Hyvinvointivalmennuksen illat tarjoavat osallistujille käytännönläheisiä vinkkejä oman toiminnan parantamiseen ja oivalluksia itsestään, Carita Nyberg kertoo.

Hyvinvointivalmennuksen illat toteutetaan Linnan Kehityksen PARKKI-tilassa, Hämeenlinnan kävelykadun varrella. Mukaan otetaan max. 20 yrittäjää.

  • Ensimmäisessä illassa pohditaan sujuvaa viestintää sekä miten vähentää stressiä muutamassa minuutissa. Sen jälkeen on luvassa osallistujien luontaisten vahvuuksien etsintää sekä lukkojen avaamista. Usein meidän onnistumisemme esteenä ovat erilaiset pelkomallit. Tiedostamisen ja harjoitusten avulla niitä voi oppia hallitsemaan. Viimeisessä illassa puhutaan motivaatiotekijöistä sekä oman elinvoiman tukipilareista, Carita kertoo.

Ensimmäinen valmennus alkaa 20.9. klo 17.30. Parin tunnin toteutuksessa pureudutaan siihen, miten saamme viestin menemään paremmin perille.

  • Olet varmaan huomannut, että toiset puhua pulputtavat taukoamatta, kun taas toiset tarkkailevat hiljaa ympäristöään. Jotkut taas huomioivat kanssaihmisiään kannustaen ja rohkaisten, kun taas toisten on vaikea istua aloillaan ja kuunnella. Olemme siis kaikki erilaisia viestin vastaanottajia ja viestijöitä. Erilaisuus kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, jotta asiat etenisivät jouhevasti. Kannattaa tulla mukaan saamaan oppia itselle, siitä on varmasti hyötyä kaikissa kohtaamisissa! Olet lämpimästi tervetullut mukaan syksyn valmennukseen, Carita innostaa.

Hyvinvointivalmennuksen aikataulu ja ilmoittautuminen

– 20.9. Viesti perille
– 4.10. Arkkityypit – luontaiset vahvuudet
– 25.10. Mikä estää onnistumasta
– 1.11. Motivaatiotekijät ja elinvoiman tukipilarit

Ilmoittaudu tästä mukaan syksyn valmennuksiin!

Muutoksen kesyttäjä -hankkeen tavoitteet ovat 1) yritysten auttaminen jaloilleen koronan jälkeen, 2) yritysten henkilöstön ja yksinyrittäjien työhyvinvoinnin vahvistaminen sekä 3) verkoston ja vuorovaikutuksellisuuden vahvistaminen. Muutoksen kesyttäjä -hanke on Euroopan Sosiaalirahaston, Hämeen ELY-keskuksen, HAMK Smart -tutkimusyksikön ja Hämeen ammatti-instituutin rahoittama kehittämishanke. Hanketta koordinoi HAMK Smart -tutkimusyksikkö ja HAMI toimii hankkeen osatoteuttajana. Hankkeen kesto on 1.8.2020-31.12.2022.

Hämeen ammatti-instituutti

Hämeen ammattikorkeakoulu

Tutustu Voimavalmennuksen järjestäjään:  Muutoksen kesyttäjä -hanke

Lisätietoa Carita Nybergistä ja Tasapainon Avaimista

Kuva: Carita Nyberg kotialbumi

Teksti: Kehittämispäällikkö Kirsi Sippola, Hämeen ammatti-instituutti

 

 

 

Leave A Reply