Ii-ha-haa – HAMI on mukana Kuninkuusraveissa!

0

Kuninkuusravit ovat Forssassa 29-31.7.2022. Hämeen ammatti-instituutti on mukana Kunkkareiden Messukadulla (B14), omalla luonto-teemaisella osastolla. Luonto on aina lähellä, kun puhutaan Hämeen ammatti-instituutista, sillä onhan HAMI vahva luonnonvara-alan kouluttaja Suomessa. Kuninkuusraveissa kerromme koulutusmahdollisuuksien lisäksi myös Kanta-Hämeen upeista luontokohteista. Tulethan moikkaamaan meitä!

Veikkaa ja voita HAMIn osastolla B14

Hämeen ammatti-instituutin osastolla voit tutustua HAMIn koulutustarjontaan. Oppilaitoksesta valmistuu 2. asteen käytännön osaajia muun muassa maatalous-, metsä-, puutarha- ja elintarvikealalle. HAMIssa koulutetaan myös liikenneopettajia ja johtamisen sekä esimiestyön ammattilaisia.

Hämeen ammatti-instituutti ja Hämeen ammattikorkeakoulu muodostavat yhdessä Suomen johtavan luonnonvara-alan koulutuskokonaisuuden toiselta asteelta ammattikorkeakouluun ja aina tutkimusyksiköihin saakka. Oppilaitokset toimivat rinta rinnan mm. historiallisilla Mustialan, Evon ja Lepaan kampuksilla. Molempien oppilaitosten omistajataho on yhteinen. Läheisestä yhteistyöstä on hyötyä opiskelijalle, sillä Hämeen ammatti-instituutin opiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa Väylä-opintoja ammattikorkeakoulun puolella 30 osaamispisteen laajuisesti. Tämä hyödyttää opiskelijaa, sillä hän voi nopeuttaa jatkotutkintoaan huomattavasti, jos hän siirtyy opiskelijaksi ammattikorkeakoulun puolelle.

Tule kyselemään lisää opiskelumahdollisuuksista. Osastollamme voit – Kuninkuusravien teeman mukaan – veikata ja voittaa!

Kanta-Hämeen luontokohteiden esittelyä

Kuninkuusraveissa HAMIn osastolla esitellään koulutusten lisäksi  myös Kanta-Hämeen upeita luontokohteita, sillä Hämeen ammatti-instituutti toteuttaa Evon uusi aika -luontomatkailuhanketta, jossa yhtenä tavoitteena on lisätä luontomatkailun saavutettavuutta ja näkyvyyttä. Kanta-Hämeessä on upeita luontokohteita kuten Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistot, Saaren kansanpuisto, Aulanko, Lopen Melkutin, Evon retkeilyalue ja Ilvesreitti. Osastolla on maksutta saatavissa upea kooste luontomatkailun helmistä Kanta-Hämeessä – Tule hakemaan omasi!

Evon uusi aika -hanketta rahoitetaan REACT-EU-rahoituksella eli hanke on osa Euroopan unionin covid-19-pandemian tukitoimenpiteitä Kanta-Hämeessä. Rahoittajina ovat myös Euroopan aluekehitysrahasto, Hämeen liitto, Linnan Kehitys Oy ja Hämeen ammatti-instituutti.

Kuninkuusravit aikataulu

Messukatu on auki yleisölle:

Perjantai 29.7 14:00–19:00

Lauantai 30.7 09:00–19:00

Sunnuntai 31.7 10:00–19:00

 

Tapahtuman muu aikataulu:

Perjantai 29.7.2022

Portit aukeaa klo 14

Ravit alkaa klo 15

Varsahuutokauppa noin klo 18.30

Iltajuhla alkaa klo 19.30

Iltajuhla-alueen portit sulkeutuvat noin klo 01

 

Lauantai 30.7.2022

Portit aukeaa klo 9

Ravit alkaa klo 12.15

Iltajuhla aukeaa klo 19.30

Iltajuhla-alue sulkeutuu noin klo 02

 

Sunnuntai 31.7.2022

Portit aukeaa klo 10

Ravit alkaa klo 12

Kuninkuusravialueen portit sulkeutuvat klo 19

 

NÄHDÄÄN KUNKKAREISSA!

 

Kuninkuusravit

HAMI koulutustarjonta: Hämeen ammatti-instituutti.

HAMI, Evon uusi aika –hanke: Projtektipäällikkö Katja Ekqvist, Hämeen ammatti-instituutti, (etunimi.sukunimi@hami.fi), +358503496230

Teksti: Kehittämispäällikkö Kirsi Sippola, Hämeen ammatti-instituutti

Kuva: Flickr, Kanta-Hämeen kuvapankki, Tapio Mäki-Tulokkaan talli

Leave A Reply