Vastuullisuusvalmennus huipentuu lähipäivään

0

Vastuullisuusvalmennukset ovat olleet käynnissä syksyn ajan kantahämäläisille yrityksille. Vielä ehdit mukaan viimeiseen toteutukseen eli lähipäivään, jossa saat apua kädestä pitäen. Lähipäivä on Forssassa 12.12. ja Hämeenlinnassa 13.12. Kouluttajana on Anu Nylund Mood of Finlandista.

Vastuullisuusvalmennus loka-marraskuussa on sisältänyt neljä valmennuskertaa. Anu Nylundin oppeja on ollut kuuntelemassa noin kolmisenkymmentä osallistujaa Kanta-Hämeestä. Ensimmäistä kertaa valmennus on toteutettu yli toimialarajojen ja se on saanut kiitosta eri alojen yrittäjiltä.

Valmennukset ovat sisältäneet konkreettisia työkaluja oman yrityksen vastuullisuuden kehittämiseksi. Vastuullisuussuunnitelma ja viestintäsuunnitelma ovat käytännönläheisiä dokumentteja, johon yrittäjä voi kirjata ajatuksiaan vastuullisuudesta sekä suunnitella tulevaa tekemistä. Aikatauluttaminen on myös tärkeässä roolissa, jotta hommat tulee tehtyä. Kun saat asiat paperille, niin huomaat kätevästi missä kohtaa voit viestiä toiminnastasi, niin että sidosryhmät ja asiakkaat tietävät yrityksesi vastuullisuudesta enemmän.

Yrittäjä, tule mukaan viimeiseen lähipäivään

Tervetuloa mukaan valmennuksen viimeiseen etappiin, eli lähipäivään. Jos et ole päässyt aikaisempiin valmennuksiin mukaan, voit silti tulla lähipäivään kuuntelemaan ja oppimaan muilta. Ilmoittautumalla saat myös syksyn materiaalin käyttöösi, joten nyt kannatta vielä tsempata ja tulla mukaan tärkeän asian äärelle.

Kohderyhmä:
Hämeenlinnan, Riihimäen ja Forssan seudun yritysten ja organisaatioiden edustajat yli toimialarajojen.

Työpajat (samansisältöiset)  paikan päällä iltapäivällä 4h:
Forssa 12.12. (Forssan seudun yritykset)
Hämeenlinna 13.12. (Hämeenlinnan ja Riihimäen seutujen yritykset)

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

Valmennuksen järjestää kolme Kanta-Hämeessä käynnissä olevaa hanketta.

  • Evon uusi aika -hanke (Hämeen liitto, EAKR-rahoitus), Katja Eqvist, Hämeen ammatti-instituutti.
  • Forssan seudun matkailun digiloikka, (Hämeen liiton AKKE-rahoitus), Paula Vigilant, Forssan Yrityskehitys Oy.
  • Yhdessä eteenpäin -hanke (Hämeen liitto), Pauliina Lindgren, Riihimäen Tilat & Kehitys Oy / Riihimäen Messut.

 

 

Leave A Reply