Tule näytteilleasettajaksi Metsä- ja retkeilytapahtumaan 27.5. Evolle

0

Hämeenlinnan Evolla tapahtuu lauantaina 27.5.2023 klo 10-18. Silloin järjestetään Evon Metsä & Retkeily -tapahtuma. Evon kampus ja retkeilyalue tarjoavat hienot puitteet ensimmäistä kertaa järjestettävälle tapahtumalle. Kiinnostavaa ohjelmaa on tarjolla sekä metsäalan ammattilaisille että luonnosta kiinnostuneille retkeilijöille sekä suurelle yleisölle. Tapahtumassa on myös maalaistori, josta voi ostaa herkkuja ja muita tuotteita kotiinviemisiksi. Yrittäjä, ilmoittaudu mukaan näytteilleasettajaksi Early Bird -hinnalla!

Jos metsäala, retkeily tai torimyynti on yrityksesi toimiala, niin nyt on aika ilmoittautua mukaan Evolla järjestettävään Metsä & Retkeily -tapahtumaan. Näytteilleasettajia otetaan mukaan tapahtumapäivään saakka, mutta Early bird -hinnat ovat voimassa 14.4. saakka, joten kannattaa ilmoittautua mukaan nopeasti. Osastojen koko vaihtelee pienestä torimyyntipaikasta aina isoon räätälöityyn ulko-osastoon.

Metsä & Retkeily -tapahtuman osastojen koot

• Miniosasto: 2m x2m, ulkona, 25 €+ alv 24
• Pieni osasto: 5m x 5m, ulkona, 200 €+ alv 24%
• Keskikokoinen ulkoalue: 20m x 20m, 400€+ alv 24%
• Suuret ulkoalueet sekä työnäytösalueet erillisellä sopimuksella tapauskohtaisesti.

Ilmoittaudu mukaan ja valitse osaston  koko. 

Metsäammattilaiset

Metsäteemassa esitellään metsässä tehtävää työtä. Kiinnostavat näytteilleasettajat esittelevät omia koneita, laitteita ja palveluitaan, sekä pitävät työnäytöksiä. Mukaan ovat ilmoittautuneet muun muassa Ponsse, Komatsu, Riihimäen teollisuuspalvelu, Stora Enso, Husqvarna ja Hankkija. Myös metsäalaan liittyvää tutkimusta esitellään Helsingin Yliopiston, Lammin biologisen aseman ja Hämeen ammattikorkeakoulun voimin.

Moottorisahakisa ja veistokisa

Moottorisahauksen SM-kisat järjestää Sumoki ry. Tapahtumassa on mukana myös noin 15 moottorisahaveiston kisaajaa, jotka kilpailevat Evon veistokisan voitosta. Yleisö voi äänestää osaltaan voittajaa. Jännää, kenestä tulee Evon moottorisahaveistokilpailun kaikkien aikojen ensimmäinen voittaja!

Retkeilyteema

Tapahtumassa on retkeilyalan yrityksiä, jotka esittelevät omia palveluitaan. Yleisö pääsee kokeilemaan kanootteja, maastopyöriä, nuotion sytytystä, tiedepolkua jne. Tilaisuudessa mukana olevat yrittäjät esittelevät myös retkillä tarvittavia varusteita. Retkeilyn lisäksi yleisö voi osallistua Evon arboretumin eli puulajipuiston esittelykierrokseen.

Tapahtumapaikka

Ensimmäistä kertaa totetutetteva tapahtuma on avoin kaikelle kansalle. Tapahtumapaikkana on Hämeen ammatti-instituutin ja Hämeen ammattikorkeakoulun Evon kampusalue, jonka ympäristössä eri näytökset, asiantuntijapuheenvuorot ja retkeilyyn liittyvät aktiviteetit toteutetaan. Evon oppilaitoksen sisäpiha pyhitetään maalaistorille, jossa voi tehdä hyviä ostoksia ja maistella yritysten esittelemiä retkiruokia ja muita herkkuja.

 

Hämeen ammatti-instituutti

Evon Metsä & Retkeilytapahtuma 27.5.2023.

Seuraa tapahtuman päivityksiä Facebookissa.

Evon kampusalue ja kartta.

Lisätiedot tapahtumasta:

  • Metsäala ja kisat: Hämeen ammatti-instituutti, toimialapäällikkö Kari Saarelma, kari.saarelma@hami.fi tai 050 5267 023
  • Retkeily ja torimyyjät, Evon uusi aika -hanke (EAKR, Hämeen liitto). Projektipäällikkö Katja Ekqvist, puh. 050 3496 230 katja.ekqvist@hami.fi
  • mukana myös Metsämiesten säätiö #mmsaatio

Teksti: Hämeen ammatti-instituutti, kehittämispäällikkö Kirsi Sippola

Kuva: Kanta-Hämeen kuvapankki, Flickr

 

Leave A Reply