Markkinointimuijan avulla potkua yrityksen markkinointiin!

0

Yrittäjä, tarvitsetko apua markkinoinnissa, somessa tai vaikkapa LinkedIn-palvelussa? Tule mukaan Muutoksen kesyttäjä -hankkeen maksuttomiin valmennuksiin maaliskuussa 2023. Tulossa on kolme käytännönläheistä iltaa 7, 20 ja 22.3. Ilmoittaudu, ota oma kone mukaan ja tule paikan päälle PARKKI Business Parkiin Hämeenlinnan keskustaan.

Markkinointi-illat

Markkinointimuija Reetta Kaikkonen toimii markkinoinnin personal trainerina ja auttaa yrityksiä saamaan markkinointiasiat paremmalle tolalle. Ensimmäinen markkinointi-ilta toteutetaan 7.3.2023 klo 17-20. Valmennuksessa lähdetään liikkeelle aivan alusta. Uskallat tulla mukaan porukkaan, vaikka et tietäisi markkinoinnista mitään. Valmennuksen ensimmäisen osan jälkeen yrittäjä on saanut yrityksen käyttöön vähintään yhden uuden kanavan, jossa näkyä sekä suunnitelman kuinka siellä toimitaan. Toinen markkinointivalmennus toteutetaan 20.3.2023 klo klo 17-20. Toisella valmennuskerralla perataan somea. Tutkitaan, mitä kanavia on olemassa ja minkälaiset kanavat kannattaa yritykselle valita. Lisäksi jutellaan siitä, mitä eri kanavissa kannattaa julkaista.

  • Molemmat illat kestävät 3 tuntia ja ovat hyvin käytännönläheisiä. Illat sisältävät työpajaosuuden, joten kannattaa ottaa oma tietokone mukaan. Ilmoittaudu mukaan heti, sillä paikkoja on 12 yrittäjälle. Tilaisuudet järjestetään Hämeenlinnan PARKKI Business Parkissa, Markkinointimuija Reetta Kaikkonen kertoo.

Ilmoittaudu markkinointi-iltoihin 7. ja 20.3.2023

LinkedIn-ilta

Muutoksen kesyttäjä -hankkeessa mukana olevat yrittäjät ovat toivoneet erikseen LinkedIn -iltaa Oletko sinä Linkedinissä tai haluaisitko tehostaa siellä oloasi? Ilmoittaudu Eveliina Toivosen johdolla toteutettavaan Linkkari-iltaan. Eveliina työskentelee HAMKin liiketalouden lehtorina ja hänen erityisosaamistaan on digitaalinen markkinointi. Tilaisuus järjestetään torstaina 22.3.2023 klo 17-19 PARKKI Business Parkissa.

  • Perehdymme illan aikana LinkedInin asiantuntijaprofiiliin ja henkilöbrändiin. Yrittäjä, saat apuja miten juuri sinä ja yrityksesi saatte hyödyn irti yritysverkostosta. Työpajaosuudessa asiantuntijamme ovat mukana avustamassa linkkarin käyttöä, projektipäällikkö Minna Tarkkala kertoo.

Ilmoittaudu Linkedin iltaan 22.3. klo 17-19.

Valmennukset ovat osa Muutoksen kesyttäjä -hanketta. Muutoksen kesyttäjä -hankkeen tavoitteet ovat 1) yritysten auttaminen jaloilleen koronan jälkeen, 2) yritysten henkilöstön ja yksinyrittäjien työhyvinvoinnin vahvistaminen sekä 3) verkoston ja vuorovaikutuksellisuuden vahvistaminen. Muutoksen kesyttäjä -hanke on Euroopan Sosiaalirahaston, Hämeen ELY-keskuksen, HAMK Smart -tutkimusyksikön ja Hämeen ammatti-instituutin rahoittama kehittämishanke. Hanketta koordinoi HAMK Smart -tutkimusyksikkö ja HAMI toimii hankkeen osatoteuttajana. Hankkeen kesto on 1.8.2020-30.6.2023.

Leave A Reply