Opiskelijan parasta ystävänpäivänä Sairiossa

0

Ystävänpäivänä Sairion kampuksella riitti vilinää ja viuhketta, kun opiskelijat eri kampuksilta ja koulutusaloilta kerääntyivät yhteen viettämään ystävänpäivää.

Ystävänpäivänä me Hämeen ammatti-instituutin opiskelijat kokoonnuimme Hämeenlinnassa, Sairion kampuksella. Meidät jaettiin kymmeneen eri ryhmään, joissa kilpailimme toisia joukkueita vastaan. Kilpailimme eri kategorioissa, joissa oli eri tasoisia tehtäviä, helpompia ja vaikeampia. Pisteitä sai yhdestä viiteen. Aiheita olivat pelit ja leikit, Hami, ystävänpäivä, tieto ja taito, haaste, jokeri sekä kulttuuri ja vapaa-aika.

Pääsimme tehtävissä mm. jakamaan naapurustoon ruusuja, kehumaan toisiamme, kokoamaan palapeliä, heittämään frisbeetä ja koripalloa sekä pitämään esitelmää Hamin johtoryhmälle. Päivän aikana tutustuimme muiden kampusten opiskelijoihin.

Kisa oli tiukka ja pisteet menivät tasaisesti. Kolmen parhaan joukkoon ylsi neljä joukkuetta. Kolmossija jaettiin kahdelle tasapisteisiin päässeille joukkueille. Voittajajoukkue voitti kuitenkin seitsemällä pisteellä toiseksi tulleen joukkueen. Palkinnoksi voittajat saivat suklaata ja pokaalin.

Muun ohjelman lisäksi julkistettiin opiskelijayhdistys Hamiksen uusi logo. Logon suunnitellut opiskelija palkittiin lahjakortilla. Seuraava koko Hamin yhteinen tapahtuma pidetään huhtikuussa Lepaan kampuksella.

Meijeristiopiskelija Sonja Honkanen kertoi: ”Päivä oli hauska ja oli mukava päästä tutustumaan muiden yksiköiden opiskelijoihin. Päivä poikkesi normaalista koulupäivästä ja minä ainakin toivon, että pääsisin vielä ainakin Evolle tutustumaan, kun viimeksi tapahtuma peruuntui koronan takia.”

Teksti: Helmiina Lukkari, M22-meijeristiopiskelija

Tapahtuman seremoniamestarina toimi Joona.
Kilpailutehtävä.
Ystävänpäiväruusuja <3
Johtoryhmä sai opiskelijoilta ystävänpäiväruusut.

Leave A Reply