Metsä- ja retkeilytapahtuman infotilaisuudet

0

Hämeenlinnan Evolla järjestetään lauantaina 27.5.2023 klo 10-18 Metsä & Retkeily -tapahtuma. Tule kuulemaan Teamsiin ke 26.4. klo 9 tai hybrid-kokoukseen 3.5. klo 14, mistä on kysymys. Tapahtumaan on ilmoittautunut jo mukavasti yrityksiä, kuten Ponsse oyj, Komatsu Suomi, Riihimäen teollisuuspalvelu, Stora Enso, Husqvarna, Hankkija, John Deere Forestry oy, Viisipuu Oy, Koskisen Oy, Metsämiesten säätiö, Evon luonto, Paraolympia liitto, Retkeilykoulu, Northern Lite, Satuaasin talli, Mielenmuutostila, Vanajavesikeskus, Riihimäen seutu, Hämeenlinnan Latu, Vaeltajankauppa, Integr Holding Oy, Hämeenlinnan seudun 4H, Metsähallitus, Riihimäen metsästysmuseo, Country Safari Lammi. Tuo sinäkin yrityksesi mukaan uuteen tapahtumaan!

Metsä- ja retkeilytapahtumassa on kiinnostavaa ohjelmaa tarjolla sekä metsäalan ammattilaisille että luonnosta kiinnostuneille retkeilijöille sekä suurelle yleisölle. Tapahtumassa on myös maalaistori, josta voi ostaa herkkuja ja muita tuotteita kotiinviemisiksi. Evon kampus ja retkeilyalue tarjoavat hienot puitteet ensimmäistä kertaa järjestettävälle tapahtumalle. Koska tapahtuma on uusi ja herättää kiinnostusta, järjestämme kaksi etukäteisinfoa, jossa kerromme alueesta ja tulevasta tapahtumasta lisää.

Metsä- ja retkeilytapahtuman etukäteisinfot

Hämeen ammatti-instituutti järjestää kaksi etukäteisinfoa, jossa pääset jyvälle, mitä tapahtumassa on odotettavissa. Kaikki ovat tervetulleita kuulemaan tapahtumasta lisää. Tulevat infot ovat kahtena keskiviikkona.

Keskiviikkona 26.4.2023 klo 9-10 järjestetään Teams-palaveri. Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Keskiviikkona 3.5. klo 14 järjestetään hybridi-palaveri, johon voit osallistua Teamsin kautta tai tulla paikan päälle Evolle. Teams-infon jälkeen kaikki Evolle tulleet kiinnostuneet pääsevät tutustumaan tulevaan tapahtuma-alueeseen. Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Yrittäjä, ilmoittaudu mukaan näytteilleasettajaksi

Nyt on aika ilmoittautua mukaan Evolla järjestettävään Metsä & Retkeily -tapahtumaan. Näytteilleasettajia otetaan mukaan tapahtumapäivään saakka. Osastojen koko vaihtelee pienestä torimyyntipaikasta aina isoon räätälöityyn ulko-osastoon.

Ilmoittaudu mukaan ja valitse osaston  koko. 

Metsäammattilaiset

Metsäteemassa esitellään metsässä tehtävää työtä. Kiinnostavat näytteilleasettajat esittelevät omia koneita, laitteita ja palveluitaan, sekä pitävät työnäytöksiä.

Moottorisahakisa ja veistokisa

Moottorisahauksen SM-kisat järjestää Sumoki ry. Tapahtumassa on mukana myös noin 15 moottorisahaveiston kisaajaa, jotka kilpailevat Evon veistokisan voitosta. Yleisö voi äänestää osaltaan voittajaa. Jännää, kenestä tulee Evon moottorisahaveistokilpailun kaikkien aikojen ensimmäinen voittaja!

Retkeilyteema

Tapahtumassa on retkeilyalan yrityksiä, jotka esittelevät omia palveluitaan. Yleisö pääsee kokeilemaan kanootteja, maastopyöriä, nuotion sytytystä, tiedepolkua jne. Tilaisuudessa mukana olevat yrittäjät esittelevät myös retkillä tarvittavia varusteita. Retkeilyn lisäksi yleisö voi osallistua Evon arboretumin eli puulajipuiston esittelykierrokseen.

Tapahtumapaikka

Ensimmäistä kertaa totetutetteva tapahtuma on avoin kaikelle kansalle. Tapahtumapaikkana on Hämeen ammatti-instituutin ja Hämeen ammattikorkeakoulun Evon kampusalue, jonka ympäristössä eri näytökset, asiantuntijapuheenvuorot ja retkeilyyn liittyvät aktiviteetit toteutetaan. Evon oppilaitoksen sisäpiha pyhitetään maalaistorille, jossa voi tehdä hyviä ostoksia ja maistella yritysten esittelemiä retkiruokia ja muita herkkuja.

TERVETULOA!

 

Metsä ja retkeilytapahtuman järjestävät Hämeen ammatti-instituutti, Hämeen ammattikorkeakoulu ja Evon uusi aika -hanke. Evon uusi aika -hankkeen toteutusaika on 1.6.2021-31.8.2023. Hanketta rahoitetaan REACT-EU-rahoituksella eli hanke on osa Euroopan unionin covid-19-pandemian tukitoimenpiteitä Kanta-Hämeessä. Rahoittajina ovat myös Euroopan aluekehitysrahasto, Hämeen liitto, Linnan Kehitys Oy ja Hämeen ammatti-instituutti. Kysy lisätietoja infoista tai tapahtumasta, Hämeen ammatti-instituutti, projektipäällikkö Katja Ekqvist, p. 0503496230 tai katja.ekqvist@hami.fi https://hami.fi/evon-uusi-aika/  tai https://linnan.fi/evonuusiaika/ 

Mukana tapahtumassa myös Vastuullinen, trendikäs ja kiinnostava metsäala somessa -hanke. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa metsäalan tunnettuutta ja arvostusta sekä lisätä alan vetovoimaisuutta ja innostaa alalle lisää opiskelijoita. #mmsäätiö, Metsämiesten säätiö

HAMI, metsäala.

Hämeen ammatti-instituutti.

Leave A Reply