Lepaan sydän sykkii kesää!!

0

 

Tägää itsesi ja kaverisi kartalle – ota selfie tai kaverikuva Lepaan sydämen kanssa!

#loveLepaa

Hami_fi

www.hami.fi

www.hamk.fi

Viinitilantie 12, 14610 Lepaa, Etelä-Suomen lääni, Finland

Sydämen löydät helposti Lepaalle tullessasi. Se sijaitsee viinitilan risteyksen tuntumassa, sisääntulo – opastaulujen välittömässä läheisyydessä ja näkyy Tyrvännöntielle.

 

Lepaan viini- ja puutarhatila

Lepaan Golf

Lepaan kampuspuisto ja puutarhat

Lepaan savipaja

Hämeen ammatti-instituutin (HAMI) tuutorit vauhdittavat ”Lepaan sydämen” sykkimistä ja kutsuvat  sinut mukaan ottamaan sydämellisen kesäkuvan yksin tai kaverin kanssa!

Viheralaa opiskeleva tuutori Enni Silvo toivottaa kaikki kuvailijat tervetulleiksi Lepaalle!
Hamin tuutoreina toimivat viheralan opiskelijamiehet antavat vinkkiä mystisemmästä kaverikuvasta. Kuvauksissa mukana oli ehkä myös legendaarinen Lepaan Anna…

Hieman projektista

  • Lepaan sydämen on suunnitellut Heli Nukki ja toteuttanut rakennetun ympäristön amk-opiskelija Teemu Vähä-Piikkiö. Alunperin sydän liittyi valtakunnalisen Vihervuoden pääjuhlan juhlintaan ja ympäristöteoksen nimi oli Hämeenlinnan Sinivihreä sydän. Teemu suunnitteli ja rakensi sydämen rakenteet. Sinivihreän ulkoasun oli toteuttanut amk-hortonomiopiskelija Heli. Sittemmin sydän koottiin uudelleen viinitilan risteyksen tuntumaan, jossa se ilahduttaa oppilaitoksen väkeä, vierailijoita ja alueen asukkaita.

Kesäkauden projektista vastaa puutarhurimme Anne Asumaniemi, jolla on apunaan kausityöntekijöitä ja opiskelijoita.

Kesällä 2018 suunniteltiin uutta hyödyntäen opiskelijoiden koulutuksessa saamaa oppia. Sydämen kivityöt on tehty osana viheralan opiskelijan kivinäyttöä.

Kivikirjaimia suunnittelee viheralan opiskelija Janne Merikallio.

Valmis työ ilahduttaa kaikkia, jotka liikkuvat Lepaalla. Tuhatmäärin vieraita saamme alueelle 16-18.8.2018 Lepaa 18 näyttelyn merkeissä.

     Kuvat: Anne Asumaniemi, Benita Vaskelainen

Sydämellisesti tervetuloa Lepaalle!

Leave A Reply