Kultainen elämäntyömerkki HAMIn Kirsi Sippolalle

0

Hämeen kauppakamari huomioi neljää Hämeessä toimivaa elinkeinoelämän kehittäjää ja vaikuttajaa Keskuskauppakamarin kultaisella elämäntyömerkillä. Huomionosoitus on tunnustus ansiokkaasta työstä Hämeen elinkeinoelämän hyväksi. Hämeen ammatti-instituutin kehittämispäällikkö Kirsi Sippola sai tunnustuksen muun muassa oppilaitos-työelämäyhteistyön edistämisestä sekä matkailualan kehittämisestä.

Elämäntyömerkit luovutettiin Hämeen kauppakamarin syyskokouksessa Hämeenlinnassa 17.11.2022. Keskuskauppakamarin ansiomerkki on lainsäädäntöön perustuva virallinen tunnustus koko maan elinkeinoelämältä. Hämeen kauppakamarin puheenjohtaja Olli Vormiston mukaan Keskuskauppakamarin myöntämät kultaiset elämäntyömerkit ovat kunnianosoitus elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä pitkäjänteisesti edistäneille henkilöille.

Elämäntyömerkit myönnettiin seuraaville henkilöille:

  • Talousjohtaja Teppo Hänninen, Etelä-Suomen Sijoitus Oy
  • Kehittämispäällikkö, yrittäjyyden lehtori, YTM Kirsi Sippola, Hämeen ammatti-instituutti
  • Yrittäjä Tuija Tunturi, Kultaperho Oy, Gold fly Ltd
  • Asiantuntija, yrittäjä Jaakko Valpio, JaVaKo

–  Halusimme näillä huomionosoituksilla korostaa myös alueemme merkittäviä yritysten kehittämispalvelujen, oppilaitos-työelämäyhteistyön, matkailualan ja yrittäjyyskasvatuksen asiantuntijoita. Teppo Hänninen, Kirsi Sippola, Tuija Tunturi ja Jaakko Valpio ovat useiden vuosien ajan toimineet Hämeen kauppakamarin aktiivisina luottamushenkilöinä, Hämeen kauppakamarin Olli Vormisto toteaa.

Hämeen ammatti-instituutin Kirsi Sippola sai kultaisen elämäntyömerkin

Kauppakamarin Kultainen elämäntyömerkki myönnetään vähintään 30 vuoden työstä elinkeinoelämässä. Hämeen ammatti-instituutissa nykyisin työskentelevä Sippola on toiminut muun muassa Forssan seudun kehittämiskeskuksessa aluekehityspäällikkönä, Hämeen ammattikorkeakoulussa kehittämispäällikkönä ja Hämeen ammatti-instituutissa yrittäjyyden lehtorina. Nykyisin hän työskentelee Hämeen ammatti-instituutin kehittämispäällikkönä vastaten HAMIn hanketoiminnasta sekä viestinnästä.

Kauppakamarin tilaisuuden puheenjohtaja Olli Vormisto kertoi, että Kirsi Sippola on toiminut aktiivisena ja vahvana vaikuttajana oppilaitos-työelämäyhteistyön erilaisissa kehittämistehtävissä Hämeen alueella. Erityisesti Sippola on ollut mukana kehittämässä Hämeen matkailualaa ja nostanut myös kirjoituksissaan näkyvästi esille tehtyjä toimenpiteitä.

Kuva: Marko Tammela.

Leave A Reply