Uusi maakuntajohtaja avaa luontomatkailutapahtuman verkossa

0

Mitä uusi maakuntajohtaja Toni K. Laine tuumailee Kanta-Hämeen luontomatkailusta? Tule kuulemaan Tonin ja muiden kiinnostavien puhujien aatoksia. Webinaarissa 12.12.2022 klo 14.30 kuullaan muun muassa kansainvälistymiseen, tieteen hyödyntämiseen, Evon retkeilyalueeseen,  uuteen Metsä & Retkeilytapahtumaan sekä yrittäjävalmennuksiin liittyviä juttuja. Älä missaa tätä, vaan ilmoittaudu mukaan!

Hämeen ammatti-instituutti toteuttaa Evon uusi aika -luontomatkailuhanketta. Kanta-Hämeessä on upeita luontokohteita kuten Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistot, Saaren kansanpuisto, Aulanko, Lopen kohteet, Evon retkeilyalue ja Ilvesreitti. Evon uusi aika -hankkeen projektipäällikkö Katja Ekqvist on koonnut kiinnostavan webinaarin, jossa aiheena on Kanta-Hämeen luontomatkailu. Tilaisuuden avaa Lapista Kanta-Hämeeseen vastikään töihin tullut maakuntajohtaja Toni K. Laine.

Ohjelma ja ilmoittautuminen

Aikataulu 12.12. klo 14.30-16

Webinaarin avaussanat: Maakuntajohtaja Toni K. Laine
Kasvua kansainvälistymiseen: Outi Mertamo, Linnan Kehitys
Metsän ja tieteen yhdistäminen: John Loehr, Helsingin yliopisto
Evon retkeilyalueen ajankohtaiset kuulumiset: Tuula Peltonen, Metsähallitus
Uusi metsä- ja retkeilytapahtuma Evolla 27.5.2023: Kari Saarelma, Hämeen ammatti-instituutti
Evon uusi aika -hankkeen tulevat koulutukset ja yhteistyöt: Katja Ekqvist, Evon uusi aika -hanke

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.   Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ennen tapahtumaa.

Tilaisuuden järjestää Evon uusi aika -hanke. Hankkeen tavoitteena on: 1) Evo-toimijaverkoston luominen ja toimijoiden yhteistyön lisääminen, 2) Pk-yritysten liiketoiminnan kehittäminen sekä uuden yritystoiminnan luominen tiedekansallispuiston yhteyteen, 3) Ympäristö- ja luontopalveluiden kehittäminen, 4) Saavutettavuuden edistäminen (digitaalinen ja fyysinen) ja 5) Kestävän ja vastuullisen matkailun kehittäminen.

Evon uusi aika -hanketta rahoitetaan REACT-EU-rahoituksella eli hanke on osa Euroopan unionin covid-19-pandemian tukitoimenpiteitä Kanta-Hämeessä. Rahoittajina ovat myös Euroopan aluekehitysrahasto, Hämeen liitto, Linnan Kehitys Oy ja Hämeen ammatti-instituutti.

Hämeen ammatti-instituutti.

Evon uusi aika -hanke.

Linnan kehitys, matkailun kehittäminen.

Kanta-Hämeen upeat luontokohteet.

Kuva: Evon uusi aika -hankkeen projektipäällikkö Katja Ekqvist, Hämeen ammatti-instituutti

Teksti: kehittämispäällikkö Kirsi Sippola, Hämeen ammatti-instituutti

Leave A Reply