Maksutonta apua tarjolla yrityksille – sparraajan kysymykset auttavat sinua pohtimaan yrityksesi omia valintoja!

0

Moni yrittäjä on ajatuksineen todella yksin. Kaipaatko joskus keskustelukumppania oman yritystoimintasi miettimiseen ja kehittämiseen? Nyt siihen on mahdollisuus, kun Evon uusi aika -hankkeessa alkavat maksuttomat yritysten sparraukset. Sparraus on mahdollista muillekin kuin luonto- ja matkailuyrityksille, eikä yritysten tarvitse sijaita Evolla, vaan jossain päin Kanta-Hämettä.

Yrityksen kehittämisessä on usein paikallaan, että joku ulkopuolinen tuo omia näkemyksiään keskusteluun ja välillä kysyy ehkä ikäviäkin kysymyksiä.  Yrityksessäsi on ehkä rutiineja ja asioita, joita tehdään automaattiohjauksella, liikoja miettimättä. Silloin ulkopuolisen ihmiset tekemät havainnot ja kysymykset saavat yrittäjän miettimään omia tapojaan tarkemmin. Kun pitää perustella toimintaansa ja valintojaan jollekin toiselle, voi omakin ajattelu kirkastua.

Nyt on mahdollisuus saada ulkopuolinen kysyjä eli sparraaja avuksesi sinun yritystoimintaasi kehittämään. Evon uusi aika -hankkeessa on tänä keväänä yritysten liiketoiminnan kehittäminen, tuotteistus, markkinointi jne. keskiössä. Missä asiassa sinun yrityksesi kaipaa apuja?

– Paras hetki oman toiminnan kehittämiseen on juuri nyt, kun olosuhteet ovat haastavat. Yritys on sitten valmis iskuun, kun tilanne taas helpottaa, pohtii projektipäällikkö Teemu Varjonen Hämeen ammatti-instituutista ja Evon uusi aika -hankkeesta.

Yrittäjä, tule mukaan puolen tunnin pituiseen asian esittelyyn! Järjestämme kolme samansisältöistä puolituntista, jossa esitellään asiaa yrittäjille.

-Tilaisuus ei velvoita sinua mihinkään, mutta kuulet mitä voit saada oman yritystoimintasi kehittämiseen maksutta Evon uusi aika -hankkeelta. Tilaisuudet järjestetään Teamsissa, projektipäällikkö Teemu Varjonen kertoo.

Aikaisemmin olemme järjestäneet eri hankkeissa yrittäjien apua ja koulutuksia. Yrityksissä on lähdetty liikkeelle esim. liiketoimintasuunnitelman päivittämisestä, tuotteistuksesta, henkilöstöhallinnosta, korona-avun raportoinnista, myynnistä, markkinoinnista, verkkokaupasta ja työhyvinvoinnista.

-Kokemusten mukaan juuri henkilökohtaiset sparraukset ovat saavuttaneet suurimman suosion, koska ulkopuolinen asiantuntija keskittyy juuri sinun yritykseesi ja niihin asioihin, joihin sinä kaipaat apua, Teemu Varjonen kertoo.

Ensimmäinen Teams-info yrittäjille on keskiviikkona 19.1. klo 14. Pääset tästä infotilaisuuteen mukaan: Liity tietokoneella tai mobiilisovelluksella

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

  • Jos et pääse 19.1. tilaisuuteen, niin samansisältöiset infot pidetään myös torstaina 27.1. klo 8.30–9.00 ja tiistaina 1.2. klo 18.00 – 18.30, mukaan tästä: https://bit.ly/3tMPOAj. Kannattaa tulla kuulolle!, Teemu Varjonen Hämeen ammatti-instituutista kannustaa.

Evon uusi aika -hankkeen toteutusaika on 1.6.2021-31.8.2023. Hankkeen tavoitteena on: 1) Evo-toimijaverkoston luominen ja toimijoiden yhteistyön lisääminen, 2) Pk-yritysten liiketoiminnan kehittäminen sekä uuden yritystoiminnan luominen tiedekansallispuiston yhteyteen, 3) Ympäristö- ja luontopalveluiden kehittäminen, 4) Saavutettavuuden edistäminen (digitaalinen ja fyysinen) ja 5) Kestävän ja vastuullisen matkailun kehittäminen. Evon uusi aika -hanketta rahoitetaan REACT-EU-rahoituksella eli hanke on osa Euroopan unionin covid-19-pandemian tukitoimenpiteitä Kanta-Hämeessä. Rahoittajina ovat myös Euroopan aluekehitysrahasto, Hämeen liitto, Linnan Kehitys Oy ja Hämeen ammatti-instituutti.

Lue lisää hankkeesta osoitteista: https://hami.fi/evon-uusi-aika/ tai https://linnan.fi/evonuusiaika/

Teksti: Kirsi Sippola, Hämeen ammatti-instituutti, HAMI

Leave A Reply