Kiinnostaako työpaikka tai opiskelu elintarvikealalla?

0

Tule tekijäksi -tapahtuma torstaina 12.10.2023 klo 13-15 FYK Business Parkissa

Kiinnostaako työpaikka elintarvikealalla tai haluaisitko opiskella alaa? Tule tekijäksi -tapahtumassa kuulet Forssan seudun elintarvikealan yritysten rekrytointitarpeista ja oppilaitosten koulutusmahdollisuuksista. Kaikille avoin tapahtuma järjestetään torstaina 12.10.2023 klo 13–15 Forssassa, FYK Business Parkissa.

Forssan seudulla on parhaillaan käynnissä monta rekryä elintarvikealalle. Jokioisten leipä etsii tällä hetkellä kahvila- ja kuljetustyöntekijöitä. HK Scan Finland Oy ja Atria ovat rekrytoimassa joulusesonkiin sesonkityöntekijöitä. Näistä työpaikoista sekä muista elintarvikealan mahdollisuuksista kuulet torstaina 12.10.2023 klo 13-15 lisää, sillä Tule tekijäksi -tapahtuma on usean toimijan yhteisponnistus. Paikan päällä tapahtumassa yritykset esittelevät omaa toimintaansa, mutta mukana on myös esimerkiksi Hämeen ammatti-instituutti ja Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä, jotka kertovat koulutusmahdollisuuksista.  Paikalla on myös TE-palveluiden ja Forssan yrityskehityksen asiantuntijoita.

Tule tekijäksi -tapahtumassa ovat mukana Jokioisten leipä, HK Scan Finland Oy, Atria, Henkilöstöpalvelut Duuri-tiimi Oy, Eezy Henkilöstöpalvelut, TE-toimisto, Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä, Hämeen ammatti-instituutti, Forssan yrityskehitys, MilkWorks-meijerialan toimijoiden yhteenliittymä, sekä eri hankkeita, jotka edistävät työllistymistä.

Missä ja koska?

Tule Tekijäksi! -tapahtuma on torstaina 12.10.2023 klo 13–15 FYK Business Parkissa (Koulukatu 13, Forssa). Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tapahtumassa on kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Järjestäjät

Tule tekijäksi -tapahtuman järjestää Virta-verkosto, HAMIn Sujuva- ja Kulkeva -hankkeet, Kohti kestävää työllistymistä Lounais-Hämeessä ESR-hanke ja Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus.

Hämeen ammatti-instituutin SUJUVA-Sujuvasti maahanmuuttajat töihin elintarvikealalle -hankkeen toimijat ovat koonneet Forssan seudun elintarvikealan yritykset tapahtumaan mukaan. Sujuva on EU:n osarahoittama hanke, jonka rahoitus tulee Hämeen Ely-keskukselta ja Hämeen ammatti-instituutilta.

Lisätiedot: Hämeen ammatti-instituutti, kehittämispäällikkö Kirsi Sippola p. 050 5745 063

Leave A Reply