Aistinvaraista suklaakonvehtien täytteen arviointia
Juha Isokangas opiskelee Hämeen ammattikorkeakoulussa ammatilliseksi opettajaksi. Hän suorittaa opetusharjoitteluaan HAMKin bio- ja elintarviketekniikan koulutusvastuussa…More
Juha Isokangas opiskelee Hämeen ammattikorkeakoulussa ammatilliseksi opettajaksi. Hän suorittaa opetusharjoitteluaan HAMKin bio- ja elintarviketekniikan koulutusvastuussa…More
Tulevat ympäristösuunnittelijat Aino, Nelli ja Essi olivat Development Studies -moduulin opinnoissa käsitelleet eriarvoisuutta, köyhyyttä sekä…More
Skotlanti, tuo upeiden vuoristomaisemien ja haggiksen luvattu maa. Tässä päivityksessä kaksi Evolla metsätalousinsinööriksi opiskelevaa kertoo…More
Puusilmä ja metsän arviointi Tässä kirjoituksessa tutustutaan Metsätaloudessa käytettävään opetusmenetelmään jonka tavoitteena on tehdä opiskelijoista…More
Riku maaseutuelinkeinojen koulutuksesta toimi maatalousharjoittelijana lypsykarjatilalla Luoteis-Saksassa kolmen kuukauden ajan viime kesänä. Tässä hänen kokemuksiaan…More
Evon metsäopetus esittäytyi Evon kampuksella lauantaina 10.2.2018. Pitkät perinteet omaavat avoimet ovet pidettiin perinteiseen tapaan…More
Syksyllä 2017 HAMKissa käynnistyi uusi koulutusohjelma: Biotalous (tieto- ja viestintätekniikka), joka kouluttaa luonnonvara-alan ympäristöissä toimivia…More
Osallistuin viime viikolla HAMK Ammatillisen opettajakorkeakoulun Digiope -erikoistumiskoulutuksen osaamisen visualisointiin liittyville lähipäiville. Päivien aikana kokeilimme…More
Hämeenlinnassa Visamäen kampuksella järjestettiin pienpanimoalan toimijoille yhteistyöiltapäivä keväällä 2017. Iltapäivä kokosi samaan luokkahuoneeseen yli 30…More
HAMKin moduulimalli starttasi syksyllä 2014. Ensimmäiset moduulimallista valmistuvat agrologit saivat tutkintotodistuksensa jouluna 2017 – etuajassa…More