Lapsia korkeakoulukampukselle

0

Hämeen ammattikorkeakoulu osallistuu nyt toistamiseen valtakunnalliseen Lapsi mukaan töihin -päivään 22.11. Päivän tarkoituksena on päästää lapset näkemään ja kokemaan, missä heille tärkeät aikuiset viettävät päivänsä ja mitä työn teko on.

Päivä alkaa yhteisellä aamiaisella. HAMKin eri yksiköissä on mietitty myös lapsille sopivaa pientä ohjelmaa. Suunnitteilla on mm. ”matikkataisto” talouspalveluissa, hiusten letitystä henkilöstöpalveluissa, viestintätyöpaja strategisessa viestinnässä, sana-arvoituksen ratkaisu ja satuvartteja kampuskirjastossa sekä luennointiväline Lightboardin kokeilua tietohallinnon mediatuotantopuolella. Viime vuonna HAMKin kampuksilla vieraili yli 60 lasta, ja tänä vuonna luultavasti päästään vähintäänkin samaan lukumäärään.

”Lapsi mukaan töihin -päivä on hieno mahdollisuus huomioida perheellisiä työntekijöitä. Usein hektisessä lapsiperhearjessa on tärkeää, että työn ja perheen yhteensovittamista tuetaan, sillä sujuva arki heijastuu myös hyvinvointiin työssä ja päinvastoin. Haluamme tuoda näkyväksi, että perhe ja työ ovat luonnollinen osa samaa arkea ja perhe saa näkyä myös työpaikalla”, sanoo osaamisen kehittäjä Susanna Mikkonen HAMKin henkilöstöpalveluista.  

Viime vuoden tunnelmia pääset lukemaan täältä.

Leave A Reply