Työharjoittelussa Manvin viinitilalla Toscanassa
Hannamari ja Ari Andersin opiskelevat HAMIssa alkoholijuomien valmistuksen osaamisalaa. Opiskeluihin kuuluu mm. Tilaviinien valmistaminen -tutkinnon…More
Hannamari ja Ari Andersin opiskelevat HAMIssa alkoholijuomien valmistuksen osaamisalaa. Opiskeluihin kuuluu mm. Tilaviinien valmistaminen -tutkinnon…More
Kuka olet ja mitä teet HAMIssa? Olen Terhi Kaskioja ja toimin lehtorina Evolla. Olen myös…More
Saimme Mustialan kampukselle vieraaksi julkkisfarmari Sari Rouvisen Piiroomäen maatilalta. Vierailun tavoitteena oli kuvata maatalousaiheisia videoita…More
Hämeen ammatti-instituutissa on käynnissä SUJUVA-Sujuvasti maahanmuuttajat töihin elintarvikealalle -hanke. Hankkeen pääideana on helpottaa maahanmuuttajien työllistymistä…More
Ilmastonmuutos tuo muutosta Suomen kasvuolosuhteisiin. Jo nyt Suomessa on jonkin verran rypäleviinin valmistusta, mutta jos…More
Suomessa osataan valmistaa marjoista viiniä, mutta rypäleviinin valmistuksessa kaipaillaan apuja Euroopasta. Hämeen ammatti-instituutti on hakenut…More
Kanta-Hämeen alueella yritykset ja organisaatiot kohtaavat rekrytointihaasteita, mutta ratkaisuja on olemassa. Kansainvälisen osaamisen hyödyntäminen voi…More
Talviterveisiä SUJUVA-Sujuvasti maahanmuuttajat töihin elintarvikealalla -hankkeesta! Sujuva-hanke on ollut käynnissä reilun vuoden. Tähän mennessä on…More
Sairiossa kokoontuu lukukautena 2023-24 Hyvinvointi-ryhmä. Ryhmän vetäjinä ovat kuraattori Eerika Ketonen ja kehittämisasiantuntija Tarja Haanpää.…More
Is your job situation currently open and are you thinking about what would you do…More