
Lepaan Viinitilan sivuvirrat ja hävikki
Hämeen ammatti-instituutin tuotantoyksikössä ja oppimisympäristössä Lepaan viinitilalla tuotetaan hedelmistä ja marjoista valmistettuja alkoholijuomia n. 15…More
Hämeen ammatti-instituutin tuotantoyksikössä ja oppimisympäristössä Lepaan viinitilalla tuotetaan hedelmistä ja marjoista valmistettuja alkoholijuomia n. 15…More
Kevätlukukausi tuo mukanaan monia hyödyllisiä tapahtumia luonnonvara-alan työllistävässä hankkeessamme. Kohderyhmälle, johon kuuluvat maahanmuuttajat, työttömät työnhakijat…More
Markkinoille on tullut paljon erilaisia akkusahoja ja niistä ollut paljon puhetta. HAALARI – haalarit päälle…More
Kävimme Kasvisruokainnovaatiolla kasvuun -hankkeen tiimillä Hollannissa syventämässä ymmärrystämme kasvisruokakulttuurista ja -trendeistä. Samalla etsimme uusia innovaatioita…More
Viime vuonna HAMI ja Hämeenlinnan kaupunginmuseo allekirjoittivat Adoptoi monumentti -sopimuksen, jolla HAMI adoptoi Tenholan linnavuoren…More
Ammatilliseen koulutukseen hakeutuu yhä enemmän erityistä tukea tarvitsevia opiskelijoita ja tämä ilmiö on havaittavissa ympäri…More
Marraskuussa Sairion kampuksen meijerillä koettiin makujen juhlaa, kun järjestettiin kasvisruokaan keskittyvä jäätelöpaja osana HÄMILIS- ja…More
KULKEVA-hanke on toiminut maakunnallisena maahanmuuttoon liittyvänä koordinaatiohankkeena Kanta-Hämeessä. Hanke on päättymässä joulukuun 2024 lopussa. Loppuseminaarissa…More
Sini Jaakola opiskeli itselleen puutarhurin ammatin oppisopimuksen kautta Pölkinvuorella. Kävimme moikkaamassa Siniä Pölkinvuoressa ammatillisen ohjaajan…More
Hävikki on nykyään yhä suurempi haaste, mutta se tarjoaa myös mahdollisuuksia uusien, innovatiivisten tuotteiden luomiseen.…More