Haluatko tietää, kuinka yrityksesi voisi hyödyntää alueen historiaa ja kulttuuria paremmin tuotteiden ja palveluiden suunnittelussa? Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan ”Historia ja kulttuuri osaksi yrityksesi matkailutuotteita” -työpajasarjaan. Työpajasarja on suunniteltu matkailualan yrittäjille, yrittäjyyttä suunnitteleville sekä matkailualueiden kehittäjille kuten kylä- ja matkailuyhdistyksille. Työpajoissa pääset kehittämään uusia luonto- ja hyvinvointimatkailutuotteita ja -tuoteperheitä sekä palveluita, joissa hyödynnät alueen historiaa, tarinoita, kulttuuriperintöä ja luontokohteita.
Työpajasarja alkaa kulttuuriperintötietoa ja ideoita tuotteistamisen tueksi tarjoavalla webinaarilla ja jatkuu kulttuuri-, kylä- ja hyvinvointimatkailun asiantuntijan, Visit Finland -akatemiavalmentajan, Aurana Oy:n vetämillä lähityöpajoilla Evolla, Tammelassa ja Lahdessa. Jatkotyöpajat ovat etänä ja työpajasarjan päättää matkailutuotteiden digitaaliseen myyntiin ja markkinointiin liittyvä työpaja. Jos haluat kehittää yhteistyötä ja tuotteita yli maakuntarajojen uusien yhteistyökumppaneiden kanssa, suosittelemme osallistumaan oman alueen lisäksi myös muihin työpajoihin.
Työpajasarjan aikataulu
– Webinaari to 12.1.2023 klo 13-16: Tarinoita ja kulttuuriperintötietoa Hämeen luontokohteista tuotteistamisen tueksi
– Tuotteistamistyöpaja Evo to 26.1.2023 klo 12–16, HAMK Evon kampus, jatkotyöpaja etänä ke 15.2 klo 14-16
– Tuotteistamistyöpaja Tammela ma 30.1.2023 klo 9–12 HAMK Mustialan kampus, jatkotyöpaja etänä ma 13.2 klo 9-11
– Tuotteistamistyöpaja Lahti to 2.2.2023 klo 12-16 LAB Lahden Mukkulankadun kampus, jatkotyöpaja etänä to 9.2 klo 8:30-10:30
– Luontomatkailutuotteiden myynti vuonna 2023 etätyöpaja to 16.2. klo 9–11 (yhteistyössä e-Hospitality -hankkeen kanssa)
12.1 webinaari tallennetaan, ja linkki tallenteeseen lähetetään ilmoittautuneille. Lahden 2.2 työpajaan on mahdollista osallistua myös etänä, mutta parhaan hyödyn työpajasta saat paikan päällä. Työpajojen tarkasta ohjelmasta tiedotamme lisää marras-joulukuun 2022 aikana. Lähempänä työpajasarjan alkua lähetämme ilmoittautuneille tarkemmat ohjeet osallistumista varten. Muutokset toteutuksessa ovat mahdollisia. Työpajasarjan järjestävät Luontokohteiden kulttuuriperintö eläväksi- ja Evon uusi aika -hankkeet.