Rekrytoitko itsesi kaltaisia?

0

Oletko rekrytoimassa uutta työntekijää? Mietit varmaan, että olisihan se kiva, jos hänen kanssaan tulisi mahdollisimman hyvin toimeen. Ajatuksessa saattaa piillä kuitenkin ansa. Yleensä samankaltaisten ihmisten kanssa juttu luistaa hyvin, mutta saattaisit kuitenkin tarvita erilaisuutta täydentämään tiimiäsi. Tule mukaan oppimaan ihmisten erilaisuudesta ja rekrytoinnista lisää. Seuraava tapaaminen on pe 27.9.2024 klo 13.

Miten voisit ymmärtää itseäsi, tiimiäsi, pomojasi jne. paremmin? Master Trainer Carita Nybergin kolmen iltapäivän rekrykoulutus sisältää käytännönläheisiä harjoituksia, joiden avulla voit lisätä onnistumisia itsesi, työyhteisösi, asiakkaiden ja uusien rekrytoitavien kanssa.

Carita Nyberg on Keys2Balance Oy:n perustaja ja Master Trainer.  Carita on valmentanut lähes kaksikymmentä vuotta johtajia, esimiehiä ja tiimejä. Hän on kirjoittanut myös useita e-kirjoja.

Koulutuksessa napataan oivalluksia Tasapainon Avaimet® -ohjelmasta, yhteisistä keskusteluista ja harjoitteista. Tavoitteena on syventää osallistujien itsetuntemusta ja kehittää vuorovaikutustaitoja. Erityistä huomiota kiinnitetään rekrytointitilanteisiin ja sopivien työntekijöiden löytämiseen.

Onnistumisia rekrytointiin palaute

Ensimmäinen koulutuskerta toteutettiin 17.9.2024. Mukana oli noin 15 henkilöä. Carita Nyberg sai loistavan palautteen osallistujilta. Tässä arviointia ja sanallista palautetta:

  • Yleisarvosana koulutukselle asteikolla 1-5 = 4,7
  • Kouluttajan ammattitaito asteikolla 1-5 = 4,9
  • Hyödyllisyys koulutuksessa saaduista tiedoista asteikolla 1-5 = 4,8

Mikä oli hyvää:

  • Hyvät esimerkit, paljon oppia. Kiva porukka, avoin tunnelma.
  • Monipuolinen keskustelu aiheen tiimoilta.
  • Ryhmätehtävät.
  • Käytäntöön sitominen – vertaistuellinen ilmapiiri.
  • Keskustelut pienissä ryhmissä.
  • Oivalluksia itsestä ja lähellä olevista ihmisistä, toiminnallisia ja vuorovaikutteisia pohtivia tehtäviä.
  • Katso sisimpääsi, networking, ja ymmärtää että maailma on monimuotoinen.
  • Sopiva rytmitys asiaa + harjoitteita.
  • Hyviä malleja työstettäväksi.
  • Herätti ajatuksia ja kehitysideoita tiimin dynamiikkaan liittyen.
  • Käytännönläheisyys.
  • Keskustelu ja käytännön esimerkit.
  • Itseni analysointi ja tunnistaminen. Keskusteleva tyyli oli tosi hyvä, tunnelma oli lämmin ja rento. Jokainen sai äänensä kuuluviin.
  • Käytännönläheisyys.

Vielä voit tulla mukaan!

Tervetuloa osallistumaan maksuttomaan Onnistumisia rekrytointiin -valmennukseen! Valmennuksessa opit heti käytäntöön sovellettavia, toimivia ja oivaltavia keinoja erilaisten ihmisten kohtaamiseen, viestintään, itsesi johtamiseen sekä rekrytointiin. Jokainen koulutusiltapäivä on oma kokonaisuutensa, joten mukaan voi vielä tulla seuraaville kerroille. Valmennus on tarkoitettu erityisesti esihenkilöille, yrittäjille, henkilöstöjohtajille ja muille HR-tehtävissä työskenteleville.

Seuraavat koulutuspäivät ovat pe 27.9. klo 13-16 ja ti 8.10. klo 13-16. Paikkana on HAMK, Visamäentie 35, 13100 Hämeenlinna. Kysy lisätietoja ja ilmoittaudu mukaan: Sari Hattula, projektityöntekijä 0504069296 sari.hattula@hami.fi

Hankkeet mahdollistavat maksuttoman koulutuksen

Hämeen ammatti-instituutissa käynnissä olevat SUJUVA-, KULKEVA– ja HAALARI -hankkeet mahdollistavat kolmen päivän valmennuksen syys-lokakuussa. Hankkeet ovat saaneet rahoituksen Ely-keskuksen ESR- ja Hämeen liiton AKKE-rahoituksesta.  Tasapainon Avaimet -mallin mukainen valmennus yrittäjille toteutetaan Keys2Balance Oy:n perustaja ja Master Trainer Carita Nybergin johdolla.

 

Hämeen ammatti-instituutti koulutukset ja valmennukset.

HAMIn käynnissä olevat hankkeet.

Lisätietoa Carita Nybergistä ja Tasapainon Avaimista:

https://www.k2b.fi

https://www.linkedin.com/in/caritanyberg/

https://kollega.fi/-/palstat/tasapainon-avaimet/

Carita Nyberg on Keys2Balance Oy:n perustaja ja Master Trainer. Nyberg on kehittänyt käytännönläheisen ja oivalluttavan Tasapainon Avaimet® -ohjelman, jonka avulla voi syventää itsetuntemustaan ja kehittää vuorovaikutustaitojaan. Lähes kaksikymmentä vuotta johtajia, esihenkilöitä ja tiimejä valmentanut Nyberg on kirjoittanut myös seitsemän e-kirjaa.

Teksti ja kuvat: Hämeen ammatti-instituutti, kehittämispäällikkö Kirsi Sippola.

Leave A Reply