Tekniikkaa opiskelemaan jo syksyllä? – Onnistuu!

0

 

Jäitkö keväällä ilman korkeakoulupaikkaa? Ei hätää, tekniikan ja liikenteen insinöörien syksyllä 2021 alkaviin koulutuksiin ehtii vielä mukaan joko kesähaun tai polkuopintojen kautta. Myös töiden ohessa suoritettaviin YAMK-koulutuksiin ehtii vielä ilmoittautua tulevalle lukuvuodelle.

Kesähaku 29.7.–4.8.

HAMKin tänään alkaneessa kesähaussa on ensi keskiviikkoon asti mahdollisuus hakea opiskelemaan biotalouden ICT-insinöörin päiväopintoihin.

Biotalouden tieto- ja viestintätekniikan insinöörit opiskelevat kiertotalouden ja teknologian kysytyiksi asiantuntijoiksi. Lue blogistamme, miten alan opiskelijoita yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä tai mikä uudessa alassa on ollut opiskelijoiden mielestä parasta (spoileri: mm. yritysyhteistyöt ja ihmisten kanssa puljaaminen).

Tänä keväänä alan opiskelijat muun muassa ratkaisivat kasvuviljelykontin ilmanvaihdon haasteita ja loivat vedenkulutuksen hologrammin.

Biotalouden ICT-insinöörien kampus sijaitsee Forssan keskustassa, idyllisessä 1850-luvun puuvillakehräämössä Loimijoen rannalla. Kampuksen uusittuja tiloja käyttävät myös paikalliset yritykset, joiden kanssa opiskelijat tekevät yhteistyötä. Kampuksella järjestetään vuosittain Frush-kiertotaloustapahtuma, joka kerää yhteen alan yrityksiä ja asiantuntijoita, ja antaa erinomaisen mahdollisuuden ammatilliseen verkostoitumiseen jo opintojen aikana.

Haethan HAMKin kesähaussa viimeistään keskiviikkona 4.8. klo 15.00 mennessä.

⇒ HAE KESÄHAUSSA

Forssan kampus
Forssan kampus

Ilmoittautuminen polkuopintoihin 2.8.–8.8.

HAMKin syksyllä alkaviin polkuopintoihin voi hakeutua elokuun ensimmäisellä viikolla, 2.–8.8.2021. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten olethan nopea.

Polkuopinnot muodostuvat AMK-tutkinnon ensimmäisen vuoden opinnoista tai YAMK-tutkinnon ensimmäisen lukukauden opinnoista. Polkuopintojen jälkeen opiskelija voi hakea erillishaussa tutkinto-opiskelijaksi ilman valintakoetta.

Polkuopinnot ovat hyvä vaihtoehto, jos et tullut valituksi tutkinto-opiskelijaksi tai jos sinulla ei ole AMK-tutkintoon vaadittua pohjakoulutusta. Polkuopintomahdollisuus on kaikissa Hämeen ammattikorkeakoulun AMK- ja YAMK-koulutuksissa, sekä päivä- että monimuoto-opinnoissa.

Opiskelija huomio-tiekyltin kanssa
Polkuopintoihin kannattaa ilmoittautua ajoissa!

AMK-opinnot voi tänä syksynä aloittaa polkuopintojen kautta esimerkiksi biotalouden tieto- ja viestintätekniikassa, liikennealalla tai sähkö- ja automaatiotekniikassa.

Myös YAMK-tutkinnon voi aloittaa polkuopintoina, kun sinulla on hakemaasi koulutukseen soveltuva AMK-tutkinto suoritettuna. Polkuopintojen kautta voit opiskella muun muassa ensimmäistä kertaa järjestettävää Sustainable Technologies -koulutusta tai syventyä tulevaisuuden liikennejärjestelmiin.

⇒ TUTUSTU KAIKKIIN TEKNIIKAN JA LIIKENTEEN KOULUTUKSIIN

⇒ ILMOITTAUDU POLKUOPINTOIHIN

Leave A Reply