Pääsetkö Amazing Business Train matkalle tosi-tv:n tähdeksi ja kirkastamaan omaa liikeideaasi?

0

HAMKin opiskelijoiden liikeideoiden kehittämiseen liittyvä Amazing Business Train -matka koittaa jälleen marraskuussa. Nyt on aika hakeutua ainutlaatuiselle junamatkalle. Tämä tilaisuus ei toistu enää koskaan samanlaisena, koska mukana matkalla on myös tosi-tv:n tuotantoryhmä! Ilmoittaudu pikaisesti mukaan oman liikeideasi kanssa. Opiskelijalle maksuttomalla matkalla paikkoja on rajoitetusti.

Amazing Business Train junamatka tehdään vuonna 2017 jo kahdeksatta kertaa. Junamatkan aikana Hämeen ammattikorkeakoulun eri alojen opiskelijat kehittävät, koettelevat sekä testaavat liikeideoitaan. Samalla he etsivät yhteistyökumppaneita ja rakentavat omaa verkostoa, joka auttaa liikeidean kehittämisessä.

– Tänä vuonna matkataan junalla Jyväskylän kautta Ouluun ja takaisin. Opiskelijoilla ja sparraajilla on oma junavaunu käytettävissään. Välillä hypätään junasta pois ja sparrataan ideoita eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Oulussa ollaan yötä hotellissa, jonka jälkeen lähdetään Oulun Business Kitcheniin, kertoo työelämäpalvelupäällikkö Jukka Raitanen Hämeen ammattikorkeakoulusta.

 

Amazing Business Train matkalla kohti Oulua

 

ABT eli liiketoiminnan kehittämisen intensiivimatkasta on jo usean vuoden kokemukset. Tänä vuonna matka tulee olemaan erilainen, sillä mukaan on tulossa tosi-tv sarjan tuotantotiimi.

– Opiskelijat ovat olleet todella innostuneita edellisten vuosien toteutuksista, vaikkakin suurin osa on reissujen jälkeen kohtuullisen puhki. Nyt kokemus on vielä huikeampi, koska olemme sopineet tv-tuotantoyhtiön kanssa matkan kuvaamisesta. Osallistujat pääsevät siis mahdollisesti myös tv-tähdiksi, hehkuttaa Jukka Raitanen.

TV kameroiden edessä opiskelijat saavat uutta tietoa liiketoiminnan suunnitteluun ja kaupallistamiseen. Kokeilun kautta harjoitellaan muun muassa myyntipuheita eli pitsausta. Samalla pohditaan liiketoiminnan ansaintamallia ja kulurakennetta.

ABT matkaan kerätään mukaan yrittäjyyshenkisiä opiskelijoita. Paikkoja on 24.

– Liikeidean kehittämisen lisäksi matkalla vahvistetaan yrittäjyydessä tarvittavaa asennetta ja ominaisuuksia, kuten itsevarmuutta, uskoa itseen, epävarmuuden sietoa, itsensä likoon laittamista ja hallittua riskinottoa. Omaa ideaa ei matkalle lähtiessä tarvitse välttämättä olla, vaan pelkkä yrittäjämäinen asenne riittää. Pidä siis huoli, että ehdit mukaan, jos yrittäjyys kiinnostaa tulevaisuuden urasuunnitelmana! Matkalla syntyy myös uusia kontakteja ja ystävyyssuhteita ja mikä parasta, reissu on opiskelijoille maksuton, innostaa Jukka Raitanen.

 

ABT hakemusten deadline on 25.10.2017. Hae mukaan:
https://www.webropolsurveys.com/S/C2C33F30974EE9F5.par

Aikaisempien matkojen tunnelmia voi käydä katsomassa: https://sway.com/lHv489f1dHF4ncrV?ref=Link

 

Leave A Reply