Projektitehtävänä tilaisuuden järjestäminen lihastautiyhdistykselle

0

Yksi Hyvinvoimalan projektitehtävistämme oli kahden tilaisuuden järjestäminen lihastautiyhdistyksen jäsenille. Aloitimme suunnittelemalla tilaisuuksien sisällön. Ensimmäiselle kerralle saimme muutoin vapaat kädet, mutta yhteyshenkilömme vinkkasi, että rento tutustuminen ja keskustelu voisi olla toimivaa. Päätimme, että ensimmäisellä kerralla keskustelisimme koronan vaikutuksista arkeen ja hyvinvointiin. Yhteyshenkilömme lihastautiyhdistyksestä ilmaisi, että toiselle kerralle olisi toiveissa sosiaalietuuksien läpi käymistä. Kokosimme molemmille kerroille visuaaliset diaesitykset aiheista.  

Korona toi alkuun omat haasteensa, sillä meidän tuli noudattaa alueellisia kokoontumisrajoituksia ja suosituksia. Jo itsessään meitä opiskelijoita oli neljä, joten oli sovittava tarkasti osallistujamäärät. Sovimme ennakkoilmoittautumisesta, jotta tietäisimme etukäteen, montako henkilöä on tulossa. Loppujen lopuksi pystyimme kokoontumaan kokoontumisrajoitusten mukaisesti. Jokaiselle riitti hyvin tilaa ja pystyimme noudattamaan turvavälejä. Myös maskien ja käsidesin käyttö oli jokaisella jo hallussa! 

Tarjolla oli myös kahvia ja teetä sekä pullia ja pasteijoita, joita jokainen sai ottaa oman mieltymyksen mukaan. Tunnelma oli rento ja kaikki viihtyivät. Jäsenistä oli mukava tavata toisiaan ja vaihtaa kuulumisia. Heistä oli myös mukavaa, että opiskelijat pääsivät järjestämään toimintaa heille.  Lihastautiyhdistyksen yhteyshenkilö oli järjestämäämme toimintaan hyvin tyytyväinen. 

 Kirjoittaja opiskelija Nuppu Eloranta

Leave A Reply