Hyvinvointipäivä helmikuussa – mittauksia ja keskustelua

0

Kirjoittanut sairaanhoitajaopiskelija Jessika Lindroos

Järjestimme tiimin kanssa hyvinvointipäivän maatalousyrittäjille Hämeenlinnassa Visamäessä Hyvinvoimalan tiloissa, jossa tehtiin koronarajoitukset huomioiden ja turvavälejä noudattaen mittauksia ( verenpaine, verensokeri, vyötärönympärys sekä hemoglobiini).
Tulosten jälkeen olimme valmistelleet asiakkaille powerpoint esityksen, jossa käytiin läpi mitä riskejä on, jos arvot eivät ole kunnossa sekä miten näitä riskejä voi omalla toiminnalla ja elintavoilla ennaltaehkäistä. Vastaanotto oli mieluinen, ja hyvin järjestelyt olivat onnistuneet. Asiakkaiden kanssa sai hyvää keskustelua ja vuorovaikutusta, osallistujat olivat selkeästi kiinnostuneita omista tuloksistaan ja niiden mahdollisista vaikutuksista omaan elämään. Vastaanotolla tuli myös sellainen fiilis että asiakkaat olivat todella mielissään kun pääsivät ihan vain keskustelemaan asioista näin korona- aikana, kun eivät muuten oikein mihinkään pääse.

Meidän mielestämme päivä oli onnistunut, oli  hienoa päästä tekemään käytännön työtä ja ohjaamaan itsenäisesti asiakasta. Kaikki opiskelijat pääsivät ottamaan mittauksia ja keskustelemaan asiakkaan kanssa, päivä sujui juohevasti, jokaisen asiakkaan välissä putsasimme kaikki laitteet ja huolehdimme käsihygieniasta sekä maskien käytöstä.

Leave A Reply