Tradenomiviikko

0

Viikko alkoi uusien ryhmätöiden työstämisessä: uuden moduulin alkaessa tehtäväksemme annettiin keksiä liikeideoita, joista sitten lähtisimme suunnittelemaan kannattavaa liiketoimintaa ja kuvitteellista yritystä omissa ryhmissämme. Tähän mennessä ideoiden suunnittelut ovat tuottaneet joka ryhmälle ainakin hiukan harmaita hiuksia. Olemme saaneet kuitenkin opettajilta hyviä neuvoja ja tarvittavaa apua, jolloin jokainen ryhmä on päässyt jatkamaan ideoidensa kimpussa eteenpäin. Vaikka ideointi ja työstäminen on tuottanut tuskaa, on uskottava, että jokainen ryhmä on kuitenkin nauttinut prosessista kun on päässyt oppimaan tekemisen kautta. 

Tällä viikolla pääsimme jo kehittämään valittuja liikeideoita, sekä keksimään yrityksille mahdollisia nimivaihtoehtoja. Kaikilla oli paljon erilaisia ajatuksia ja ideoita – aihe on selkeästi mielenkiintoinen ja innostusta herättävä!  

Torstaina oli Tradenomiliiton esittelypäivä. Saimme tradenomiopiskelijaliiton edustajan esittelemään meille liiton toimintaa ja kertomaan muuta hyödyllistä tietoa; mm. tradenomien työelämään sijoittumisesta. Kyseinen tutkinto on vielä melko uusi, sillä ensimmäinen tradenomi on valmistunut vuonna 1995. Näin ollen Tradenomiliitto juhliikin ensi vuonna 25-vuotista taivaltaan, kun taas Insinööriliitolla on tänä vuonna tullut täyteen jo 100 vuotta. 

Voimalause Tradenomiliiton sivuilta (www.tradenomi.fi)

Leave A Reply