Viimeisen viikon ja syysloman fiiliksiä

0

Syysloman jälkeinen viikko on alkanut sateisissa merkeissä ja maanantaipäivän vietinkin ilmasta nautiskellen tallilla ulkohommissa. Päivään kuului myös hevosten liikutusta sekä rästiin jääneiden kouluhommien tekemistä. Syysloman työputken jälkeen tuntui hyvältä päästä takaisin pakertamaan opiskelujuttuja!

 

Tiistaina ja keskiviikkona päivät kuluivat likipitäen maanantain tapaan. Vettä tuli kuin aisaa ja melkein koko päivän vietin ulkona hevosten parissa. Tiistaina tapahtui kurjasta säästä huolimatta viikon kohokohta, kun yhden hevoseni sairastelujen syy selvisi ja pääsemme nyt vihdoin aloittamaan kuntoutumisprosessin. 

Torstaina puolestaan tentittiin juridiikan toinen tentti yhtiömuodoista. Itselleni aihe oli jo vähän haastavampi, mutta siitäkin selvittiin ja vieläpä hyvällä arvosanalla! Torstaipäivään kuului myös kahden hevoseni klinikkapäivä, kun lähdimme hoitamaan hevosten vuosihuoltoa.  

 

Viikonloppusuunnitelmissa on nähdä ystäviä, käydä töissä ja hoitaa hevoset tuttuun tapaan. Myös yksi pienimuotoinen hevostapahtuma löytyisi lauantailta, johon haluan ehdottomasti osallistua. Mukavaa viikonloppua ja alkanutta syksyä kaikille! 

-Josefiina Kuusisto

 

 Minulla syyslomaviikko meni hieman surullisemmissa tunnelmissa Keski-Suomen reissussa, viikkoon mahtui myös työntekoa ja onneksi hevosteluakin. Vaikka loma tuntuikin lähinnä hieman stressaavalta, mahtui siihen mukaan myös mukavia hetkiä, esimerkiksi jättikanini Heppu pääsi ensimmäistä kertaa tapaamaan kummipoikaani! 

Tämä jakson viimeinen viikko piti sisällään tentin, sekä muutaman esityksen. Englannin diiliesityksen, sekä viimeisimmän diilimme StiRoomin esityksen. Viimeisin diili StiRoom oli mielestäni hyvin mielenkiintoinen aiheeltaan ja sen työstäminen oli mukavaa. Etäopiskeluun totuttu ja fiilikset opiskelusta ovat hyvät. Tuntuu, että näiden muutaman kuukausien aikana on tapahtunut todella paljon ja jo paljon on myös opittu. Odotan innolla mitä kaikkea seuraava jakso pitää sisällään! 


 Minulla viikonloppuna olisi suunnitelmissa talvirenkaiden vaihtoa, treenausta, varsan hoitoa ja tallihommia, ehkä remonttia ja Ikea-reissua, jos kaiken saa mahdutettua tälle viikonlopulle. Oikein mukavaa talven odotusta kaikille ja jaksamista opiskeluun ja mahdollisesti töihinkin! 

 -Jenica Konttinen 

 

 Mielenkiintoisia juttuja pitänyt ensimmäinen jakso sisällään. Omassa elämässä on juuri nyt paljon uutta järjesteltävää, eli monta rautaa tulessa. Tekemisen meininki siis koko ajan päällä mutta kaikesta selvitty hyvällä fiiliksellä. Meidän ryhmällä oli keskiviikkona Diili presentaatio joka meni superhyvin! Seuraavaksi perjantaina päästäänkin esittämään Diili 5 

 

Töiden jälkeen tulee opiskeltua. Iltaisin olen ehtinyt tallille monesti klo. 19-20 välillä hoitamaan hevoseni Toukon. Siellä vierähtääkin oma aikansa, josta suoraan kotiin unille. Viikonloppuisin on enemmän aikaa tehdä kaikkea. Viime viikonloppu oltiin mökillä rentoutumassa ja lataamassa akkuja. Saunottiin, paljuiltiin ja uitiin, ihan parasta! Ihanaa loppusyksyä kaikille! 

-Julia H.

 

Syysloman jälkeinen viikko alkoi toimistolla Helsingissä, jossa käyn noin kerran, korkeintaan kolme kertaa viikossa. Tällä viikolla olisin paikalla vaan maanantaina niin piti hoitaa todella monia asioita tulevaa ajatellen. Tiistain ja keskiviikon olin pyhittänyt melkein kokonaan kouluasioille, jotta saisin tulevan sunnuntain palautukset kokonaan valmiiksi ja palautettua, sillä viikonloppuna en enää ehtisi tehdä niitä juuri lainkaan. Yritän parhaani mukaan olla tekemättä kouluasioita iltaisin, sillä olen itse tosi riippuvainen aikaisesta nukkumaanmenosta enkä ole iltaisin kovinkaan aktiivinen tai luova. Teen myös kotona iltatallin arkisin, joten olen tallilla aina klo 18.30-20 ja sen jälkeen olen valmis sänkyyn. Mutta olen aina tähän asti yrittänyt löytää päivällä aikaa muutaman tunnin jolloin teen koulujuttuja niin paljon kuin mahdollista.

Keskiviikkona esitimme yhdessä ryhmän kanssa englanninkielisen Diili työmme, joka sujui loistavasti. Ihan super hienoa miten meidän tiimissä sujuu asiat ja ollaan samalla aaltopituudella kaikki! Meillä on kaikilla tiimin jäsenillä tosi erilaiset aikataulut eikä aina saada järjestymään, että oltaisiin kaikki samaan aikaan online –tilassa tekemässä tiimitöitä, mutta ollaan saatu niitä tosi hyvin ja tosi samoilla ajatuksilla tehtyä, vaikka aina ei ole aikaa kokoontua. Esitykset on sujuneet tosi hyvin. Olen tosi iloinen ja ylpeä meidän tiimistä! Keskiviikko iltana hoidin kaikki muut palautukset kuntoon, yksi tehtävä vielä on auki ja koitan saada sen tänään torstaina vielä valmiiksi. Tänään aamulla meillä oli yritysjuridiikan kurssin tentti ja se sujui osaltani ihan hyvin.

Aina torstaisin meillä kotona käy kouluvalmentaja, jonka silmän alla ratsastetaan useampi hevonen, joten siinä menee aina useampi tunti. Ratsastin tänään vain yhden hevosen tunnilla ja juoksutin toisen oman hevoseni, jotta ehdin etätöihin vielä koneelle kotiin. Huomenna aamulla esitämme viidennen diili projektin tiimin kanssa ja sen jälkeen ajan hevosten kanssa Järvenpäähän treeneihin. Lauantaina sekä sunnuntaina on Ratsastuskeskus Ainossa Laatuarvostelu nuorille hevosille, jossa olen mukana. Opiskelu arjen ohella on tuntunut mielekkäältä vaihtelulta ja erilaiselta tekemiseltä. On kiva tehdä uusia juttuja ja kirjoittaa asioista jotka kiinnostaa. Diili aiheet ovat kaikki olleet mielenkiintoisia ja tykkäsin myös paljon kaikista palautettavista englannin tehtävistä. Odotan myös jo innolla tulevia jaksoja!  

-Hanna-Maria Korpi

Tietoa kirjoittajasta:

Postauksen kirjoitti Team No Name

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

Leave A Reply