Syysterveiset Forssasta

1

Heippa! 

Moduulin viides viikko lähti käyntiin etäpäivänä. Maanantaina saimme työskennellä Diili-projektien parissa ja pidimme opettajien kanssa pienen palaverin Teamsissa netin välityksellä. Tiistaina kävimme läpi edellisen viikon Kuninkuusravi-projekteja. Kolme tiimiä pääsi esittämään tuotoksensa luokalle ja paras niistä palkittiin. Seuraavaksi Diilin toimeksiantaja Elina Hirvonen Pilvenmäen raviradalta tuli antamaan palautetta töistä ja palkitsemaan parhaan. Tällä kertaa palkintona oli ravintolalahjakortti, jonka sai tiimi nimeltä Käthyn Hala-Li. Päivän aikana saimme aikaa työskennellä Lounean Diilin parissa sekä saimme uuden toimeksiannon. Tällä kertaa toimeksiantajana toimi Veljekset Wahlsten. Saimme taas aikaa pohtia ideoita ja myös ohjausta Lounean Diiliin opettajilta. Viikkomme jatkui vielä yritysjuridiikan ja englannin parissa. 

           

Tiistaina oli opiskelijoille järjestettyä ilmaista joogaa kampuksella. Ensikertalaiselle jooga oli aivan mahtava kokemus. Stressiä helpottavaa ja ajatukset pois vievää. Kiitos HAMK Moves tämän aktiviteetin järjestämisestä. 

Winter is coming! …tai no syksy nyt näin alkuun. Vaikka kova hinku olisi jo luupilla kuunnella joululauluja, niin täytyy kyllä ensin nauttia syksyn tarjoamasta väriloistosta. Uusina forssalaisina on ollut ilo huomata, kuinka kauniit lenkkeilymaastot Forssa tarjoaa! Hyväpohjaisia polkuja ja kävelykatuja kulkee ristiin rastiin ympäri Forssan keskustaa. Hyvin saa ajan kulumaan, kun jää jokaista kaunista paikkaa ihailemaan ja lenkin mitaksikin saa pelkästään keskustan alueella liikkuessa useamman kilometrin ihan huomaamatta. Forssan ainoa koirapuisto on tullut myös testattua. Se kaipaisi hieman kunnostusta ja huolenpitoa vink vink Forssan kaupunki. Koirat kyllä nauttivat ja juoksivat ympäriinsä väistellen maamiinoja. Toimiva puisto siis noin kohderyhmän puolesta vaikkakin viihtyisyydessä, puhtaudessa ja turvallisuudessa olisikin ollut parannettavaa. Kannustammekin kaikkia pistämään lenkkitossut jalkaan ja lähtemään seikkailemaan Forssan lenkkipoluille. Voin luvata, että ette pety! 

Terveisin,

Team Samana eli Vilma, Nina ja Loviisa

Discussion1 kommentti

  1. Pingback: Hevosalan tradenomiopiskelijoiden opinnot startanneet vauhdikkaasti - Yrittäjyys ja liiketoimintaosaaminen

Leave A Reply