Reippailua Frushissa

0

Hevostradenomien viikko alkoi välittömästi haastavalla englannin kielioppitentillä. Tentin läpäisyn vaatimuksena oli saada vähintään 50% vastauksista oikein ja tuloksen sai tietää heti tentin jälkeen. Viikon alku sisälsi myös ensimmäisen Diili-projektimme opettajien suorittaman palkintojenjaon, jolloin osa ryhmistä pääsi esittämään tuotoksiaan toisille. Myös meidän ryhmämme Team Nonstop oli heti vuorossa. Luokkamme pystyi seuraamaan myös toimeksiantajan, HPK:n, päätöstä Diilin voitosta Teamsin välityksellä. Voitto meni Hämeenlinnan liiketalouden tradenomiopiskelijoille, mutta hevosalan tradenomit pärjäsivät hyvin myös HPK:n arvosteluissa. Diiliä oli tekemässä hevosalan liiketoiminnan tradenomiopiskelijat, liiketalouden tradenomiopiskelijat sekä Hämeenlinnan Lyseon lukiolaisia yrittäjälinjalta.

Keskiviikkona alkoi kaksipäiväinen Frush, joka on kiertotalouden kasvuyritys- ja start up-tapahtuma Forssan Kehräämöllä. Paikalle saapui paljon yrittäjiä, opiskelijoita ja muita vaikuttajia verkostoitumaan. Tapahtumassa oli kolme salia tai auditoriota, joissa eri alojen ihmiset kävivät puhumassa muun muassa kiertotaloudesta. Tänä vuonna ryhmämme ei ollut mukana järjestämässä Frush-tapahtumaa, mutta siitä huolimatta luokkamme opiskelijat osallistuivat innokkaasti tapahtumaan.

Tapahtuma sisälsi myös Forza Crashin, joka yhdisti yritykset ja opiskelijat. Forza Crash alkoi ensin asiantuntijapuheella, jonka jälkeen opiskelijat pääsivät ryhmissä esittelemään itsensä ja osaamisensa. Forza Crashin tarkoitus oli tarjota opiskelijoille työpaikkoja, opinnäytetyön aiheita sekä tuoda ratkaisuja muihin mahdollisiin ongelmiin. 

Frushin kruunasi Tommi Lähde The Other Danish Guysta, joka tuli kertomaan yrityksensä historiasta, tuotteista ja liiketoiminnasta meille hevosalan tradenomeille. The Other Danish Guy valmistaa laadukkaita boxereita miehille. Eli jos boxerisi hinkkaavat reisiä niin voimme tämän perusteella suositella The Other Danish Guyn boxereita. Tarjouksia ei kannata jäädä odottamaan, sillä Tommin mukaan heiltä ei tarjouksia tule koskaan. 

Leave A Reply