Moduulin vaihtuessa

0

Blogiviikkomme alkoi varsin talvisissa tunnelmissa, yöpakkasta oli alkuviikosta jo lähelle -10 ja Forssaan saatiin valkoinen väritys hetkellisesti.  Ensimmäinen moduuli on takana ja jännityksellä odotamme uuden alkamista, ryhmäjaot on tehty uudelleen opettajien toimesta. 

Ajatuksia ensimmäisen moduulin Diili-työskentelystä; se oli hyvin erilaista opiskelua mihin on aiemmin tottunut ja oli välillä melko haastavaakin. Aluksi varsinkin tuntui siltä, ettemme tiedä mitään, koulun aloitus oli varsinainen shokki. Syysloma alkoi jo viimeisten projektien kohdalla tulla tarpeeseen. Mukavin toimeksianto oli ensimmäinen hevosiin liittyvä projekti, Pilvenmäen raviradalla järjestettävät Kuninkuusravit 2021 sekä toiseksi viimeinen, joka oli Veljekset Wahlstenilta, missä tiimimme oli yksi kolmesta voittajasta ja Wahlsten palkitsi meidät tuotekasseillaSamoin diilityöskentely alkoi loppua kohden ilmeisesti sujumaan jo hieman paremmin, koska opettajamme palkitsivat meidät myös viimeisessä diilissä. Tässä diilissä toimeksiantona oli myyntikampanja Ypäjän Hevosopiston suomenhevosvarsoille Ypäjä Pyrkyri ja/tai Ypäjä Päivi. 

Opintopisteitä on karttunut eli jotain olemme siis saaneet myös suoritetuksi😊 

Odotuksia seuraavasta moduulijaksosta; ruotsi tulee olemaan varmaan vaikein ja hiukan jännittää kuinka kieli lähtee sujumaan. Lisää harmaita hiuksia tulee aiheuttamaan talousmatematiikka ja johdon laskentatoimi, vaikkakin liiketoiminnan kannattavuus onkin jo joillekin meistä tuttua ammattikoulusta. Mielenkiintoista on nähdä, miten uudet ryhmät toimivat ja millaisia ryhmätehtäviä tässä moduulissa on tulossa.

Halloweenin kunniaksi Forssassa olisi ollut mahdollista osallistua keskiviikkona opiskelijatapahtuma Nesteralliin, johon olisi saanut pukeutua halloween teemaan. Keskiviikkona suuntasimme kuitenkin Turkuun Halliapproille. Halliapprojen tarkoitus oli jääkiekko-ottelun aikana kerätä passiin leimoja juomista ja kun passi oli täynnä leimoja, sai haalarimerkin. Approilla seurattiin TPS vs. Jukurit ottelua, jonka Jukurit voitti jatkoajan jälkeen rangaistuslaukauksilla 3-2. Pelin jälkeen jatkot oli järjestetty turkulaisessa yökerhossa. Approkokemus oli hauska ja porukkaa oli ihan hyvin paikalla. 

 

Terkuin tiimi Salava; Sanna, Meri & Sanna.

Leave A Reply