Marraskuinen kouluviikko

0

Marraskuinen kouluviikko, ei mitään erikoisempaa tapahtumaa, ahkeraa opiskelua. Maanantaina opo veti etäohjauksena koosteen moduulin tärkeistä päivämääristä ja tekemisistä. Luvassa on muun muassa Tradenomiliiton esittely, työhyvinvoinnin iltapäivä ja vierailu Ypäjän Hevosopistolle. Riitta kertoi myös mahdollisuudesta opiskella verkossa CampusOnlinessa, kevään opintojaksot on jo nähtävillä. Tiistaina aloitettiin liiketoimintamallin työstäminen ja keskiviikkona ja torstaina jatkettiin sen parissa, torstaina se taisi vaihtua osaksi isompaa kokonaisuutta eli liitettiin meidän mallit liiketoimintaympäristöä kuvaavaan kaavioon.

Tiistaina opiskeltiin tiukka iltapäivällinen ruotsia, tehtiin monenlaisia harjoituksia taas, yksin, parin kanssa ja ryhmässä. Opiskeluaiheista sanastoa ja adjektiiveja lähinnä käsiteltiin.

Keskiviikkona ja torstaina oli lisäksi laskentatointa ja talousmatematiikkaa. Unelmatunnit ihmiselle, jolle ei ole suotu matemaattista älyä ja on ollut niin ajattelematon, että on hakeutunut opiskelemaan liiketaloutta. Jotenkin tässä marraskuun pimeydessä ja jatkuvalta tuntuvassa vesisateessa tämä kokonaisuus alkaa tuntua painostavalta ja työläältä, mutta sitä vartenhan täällä olemme, oppiaksemme.

Perjantaina kokoonnuttiin vielä tahoiltamme zoomin äärelle ottamaan ruotsin substantiivit haltuun kätevästi etänä.

Loppuun vielä viikon voimalause: Ihmisiä on kolmenlaisia, niitä jotka osaavat laskea ja niitä jotka eivät osaa.

Laura, Emma, Sanna, Niina ja Janita

Leave A Reply