Ennen syyslomaa

0

Viikko alkoi leppoisasti itsenäisellä työskentelyllä. Tiistaina saimme kuulla viimeisen Diili-haasteen, joka tulikin Ypäjän Hevosopistolta. Pääsemme ensimmäistä kertaa niin sanotusti kosketuksiin Hevosopiston kanssa, joka tulee olemaan tärkeä osa opintojamme.

Syksy on taas tullut. Mutta vaikka pimeys ja sateetkin ovat läsnä lähes joka päivä, niin kummasti ulos katsoessa luonnon värit kuitenkin piristävät ja saavat hymyn huulille, ainakin meille! Ilmeisesti myös Jennin koira nauttii syksystä, sillä selvästikin pudonneet lehdet ovat hänelle intohimo. Yleensä märillä keleillä hän ei viihdy ulkona, mutta tällä viikolla ongelmana on ollut päästä sisälle lenkin jälkeen, kun niin haluttaisi jäädä leikkimään lehdillä.

Keskiviikkona kaikki HPK-Diiliin osallistuneet opiskelijat pääsivät katsomaan Hämeenlinnaan Pohjantähti-Areenalle ilmaiseksi HPK-JYP ottelua. Yleisöä oli runsaasti paikalla ja tunnelma korkealla alusta loppuun. Jännitystä riitti sopivassa määrin ja peli päättyi fanien riemuksi Kerhon voittoon 2-1.

Hevosopistosta ja syksystä puheen ollen,  tiimimme Laura kävi torstaina ratsastamassa Vihdissä. Paikalla olleet tuttavat ovat hyvin kiinnostuneita tästä koulutuksesta ja kyselevätkin aina kuulumiset sekä viikon ohjelmat. Laura kertoi heille viimeisen diilin aiheesta ja porukka ryhtyi yhdessä ideoimaan ratkaisun alkuja tähän. Mukavaa saada uudenlaisia näkökulmia myös koulun ulkopuolelta! Sääli kun oli hieman harmaata, mutta kai se kuuluu tähän vuodenaikaan. Sade ei kuitenkaan ennättänyt päälle, niin pienellä porukalla käytiin loppukäynnit maastossa!

Syysterveisin Team Tehotytöt;  Johanna, Laura ja Jenni

 

Leave A Reply