ILMIANNA TOIMIVA TYÖYHTEISÖ!

0

Tiedätkö jonkun työyhteisön, josta on muillekin opittavaa? Vai oletko töissä erinomaisessa firmassa, jossa työntekijät voivat hyvin, vuorovaikutus toimii ja luottamus on korkealla tasolla? Ilmianna työyhteisösi tai kehumasi firma Hämeen ammattikorkeakoulun HAMK Smart -tutkimusyksikön Innostu työssä -hankkeelle. Keräämme hyviä esimerkkejä Kanta-Hämeen hyvistä työyhteisöistä.  

Toimivassa työyhteisössä on yhteinen päämäärä ja tavoite sekä selkeä työn- ja vastuunjako: jokainen tietää, mitä häneltä odotetaan työssä. Toimintatavat on sovittu yhdessä ja päätöksenteko on läpinäkyvää. Mahdolliset ristiriidat otetaan nopeasti käsittelyyn. Hyvässä työyhteisössä esimiestyö on oikeudenmukaista ja tasapuolista. (Työterveyslaitos.) 

Innostu työssä –hanke on ESR-rahoitteinen hanke, jossa kehitetään organisaatioiden uusiutumista, työhyvinvointia ja vuorovaikutuksellisuutta. Haluamme nostaa hankkeessa esiin toimivia työyhteisöjä Kanta-Hämeestä. Ilmianna työyhteisösi tai yritys, jonka tiedät onnistuneen luomaan toimiva työyhteisö.  

Ilmiannon jälkeen vierailemme paikan päällä kehutussa työyhteisössä. Juttelemme työntekijöiden ja pomojen kanssa, jotta saamme lisätietoja, miten yritys toimii ja miten se on onnistunut työyhteisöä kehittämään. Lopuksi kirjoitamme yrityksestä blogin tai artikkelin HAMKin Unlimited julkaisusarjaan. Lisäksi järjestämme benchmarkingmatkan Kanta-Hämeessä niihin yrityksiin, jotka haluavat esitellä toimintaansa ja työyhteisön kehittämistään laajemmin ulkopuolisille. 

Otathan yhteyttäHämeen ammattikorkeakoulu, Kirsi Sippola, Innostu työssä -hanke, p. 050 5745063, kirsi.sippola@hamk.fi 

Leave A Reply