Tutustu digikehittäjiin -sarja alkaa!

0

Uudessa blogisarjassa Tutustu digikehittäjiin esitellään hamkilaisia digikehittäjiä ja digipedamentoreita sekä heidän työtään. Linda Kantola ja Leena Mäkinen ovat aloittaneet LeaD-tiimissä (Learning Design Team) viime vuonna. Lindan työtehtäviin kuuluu tukea ja kouluttaa henkilöstöä erilaisissa opetusteknologioihin ja saavutettavuuteen liittyvissä kysymyksissä. Leena edistää 24/7koulutuksen mallin kehittämistä ja tukee 24/7toteutusten tekemistä osana Digivisio 2030hanketta. Sarjan ensimmäisessä jaksossa kuulet, mikä on Lindalle ja Leenalle tärkeää digitaalisuuden kehittämisessä, ja mitä et ehkä heistä vielä tiennyt. 

Katso videolta Lindan esittely ja ajatuksia

Katso videolta Leenan esittely ja ajatuksia

Tutustu digikehittäjiin -sarjassa esiteltävät henkilöt nostavat blogissa esille aina jonkun tärkeän, mielenkiintoisen tai ajankohtaisen teeman tai asian. Linda ja Leena valitsivat esille nostettavaksi LeaD-tiimin ja sen toiminnan esittelyn 

Palveluita sinulle – LeaD tukee ja kouluttaa 

LeaD-tiimin tehtävänä on kehittää opetuksen digitalisaatiota ja opetusteknologioiden käyttöönottoa ja antaa henkilöstölle käyttötukea. LeaD tuottaa kaikille hamkilaisille palveluita ja sen asiantuntijat ovat koko henkilöstön käytössä. Tällä hetkellä LeaDissä työskentelevät  

LeaD-tiimi tarjoaa useita mahdollisuuksia oman digipedaosaamisesi kehittämiseen. Osaamista voit kerryttää osallistumalla aikataulutettuihin valmennuksiin (sisäinen) tai katselemalla tallennettuja valmennusvideoita (sisäinen). Yksiköt ja tiimit voivat myös tilata heille räätälöitäviä valmennuksia (sisäinen). 

LeaD tarjoaa kehittämistyön tueksi matalan kynnyksen tukea monin tavoin. Tarjolla on viikoittaisia päivystyksiä (sisäinen), LeaDin asiantuntijoilta voit varata henkilökohtaisen valmennusvarttiajan (sisäinen) tai voit lähettää kysymyksesi ServiceDeskin tiketillä (sisäinen). LeaDin asiantuntijat viestivät ja vastaavat kysymyksiin myös HAMKin sisäisessä Opetusteknologiat-tiimissä Teamsissä. Löydät ratkaisuja moniin tilanteisiin myös kattavalta digipedaohjesivustolta. 

LeaD-tiimi tekee yhteistyötä monien verkostojen kanssa HAMKissa. Digipedamentorit ja digitukihenkilöt ovat olennainen osa digitaalisuuden kehittämistä ja henkilöstön tukemista. Seuraa Digi-HAMK-blogia ja pysy ajan tasalla, mitä digitaalisuudessa tapahtuu! 

Kirjoittajat:

Linda Kantola, opetusteknologia-asiantuntija, Learning Design Team, Tietohallinto.

Leena Mäkinen, 24/7 oppimisen muotoilija, Learning Design Team, Tietohallinto.

Videoiden käsikirjoitus ja tuottaminen:

Mikko Uimonen, mediatuottaja, Learning Design Team, Tietohallinto.

Seuraa Plussan puolella -postaussarjaa Digi-HAMK-blogista. Meille voi myös esittää toiveita blogikirjoitusten aiheista.

Bannerin alkuperäinen kuva Adobe Stock.

Leave A Reply