Studio C3, videotuotantoa Visamäessä

0

Studio C3 on nyt puksuttanut eteenpäin jo noin puolitoista vuotta. Kehityksen nousukiito on välillä tuntunut jopa  liiankin nopealta ja toimintamme laajeneekin edelleen kovalla vauhdilla.  Tällä hetkellä olemme saaneet aikaan jo yli 200 opintopistettä eri muodoissa, sekä tietojenkäsittelystä yhden 7 henkisen ICT-projektiryhmän kehittämään toimintaamme.  Mukaan mahtuu myös yksi opinnäytetyö ja seuraava näyttäisi olevan jo tulossa.

Toimintamme sydän ovat aktiiviset opiskelijat, joilla on kiinnostus media-alan työhön. Meillä opiskelijat pääsevät hiomaan omaa osaamistaan videointiin ja valokuvaukseen liittyvissä projekteissa ja siinä samalla toteuttamaan ihan oikeita toimeksiantoja oikeille asiakkaille.

Nyt kun alamme pikkuhiljaa saaman toimintamallejamme hiottua loppuun ja tekemisemme saamaan tiettyjä rutiineja, pääsemme  kokoajan paremmin kiinni varsinaiseen työhömme. Pyrimme vastaamaan digitalisaation tuomiin haasteisiin HAMKissa omalta osaltamme ja haluamme nostaa yleisesti kaikkea HAMKissa tuotetun videomateriaalin laatua. Mikäli haluat tehdä itse, niin HAMKin väen on myös mahdollista käydä hakemassa meiltä kalustoa lainaan ja tulla kokeilemaan videon editointia meidän tiloihimme.

HAMKin lisäksi pyrimme mahdollisuuksien mukaan myös palvelemaan paikallisia pk-yrittäjiä ja yhdistyksiä. Yritys voi tilata meiltä esim. vlogeja, lyhyen mainosvideon tai vaikka tuotekuvausta.

Meiltähän onnistuu tilaamaan esimerkiksi seuraavanlaisia palveluita:

  • Videointi asiakkaan kohteessa, HAMKin tiloissa tai studion green screenillä
  • Videomateriaalin jälkituotanto
  • Valokuvaukset (henkilökuvaus, tapahtumakuvaukset, jne…)
  • Videostriimaukset

Jaa että mikä Studio C3 edes on? Jos et vielä tiennyt, niin suuntaa osoitteeseen: hamk.fi/studioc3

 

Studion tilat sijaitsevat Visamäessä C-rakennuksen 3. kerroksessa.

Atso Arat, Mediatuottaja, Tietohallinto

Atso Arat, Mediatuottaja, Tietohallinto

Leave A Reply