Kyselyitä tabletilla – Survey on Tablet

0

HAMKissa on käytettävissä Survey on Tablet -niminen sovellus. Sillä voi tehdä nopeita kyselyitä, joihin on tarkoitus vastata mobiililaitteella: joko SoT-tabletilla tai omalla puhelimella selaimen kautta. Meidän Survey on Tablet -kokonaisuudessamme on

  • Survey on Tablet -sovellukset, jolla joko hallinnoidaan kyselyitä tai vastataan niihin
  • tabletti
  • jalusta.

Liikuteltavaa kokonaisuutta on käytetty tähän saakka erilaisissa tapahtumissa. Neitsytmatka tapahtui henkilöstöpäivillä, ja sen jälkeen laite on kulkenut mm. messuilla. Aktiivisempaakin käyttö voisi olla, ja tänään kävin esittelemässä apparaattia HAMKin laadun- ja riskienhallinnan ohjausryhmälle. Laatujärjestelmämme yksi tärkeä osa on palaute, ja sitähän saa odottelemalla vain murto-osan siitä, mitä aktiivisesti kysymällä. Heti löytyi yksi käyttö: ensi viikolla alkaviin rehtorin kuulemistilaisuuksiin otetaan todennäköisesti laite matkaan. Sen rooli on kerätä fiilistä itse tilaisuudesta, kun taas keskusteluissa itsessään pureudutaan muihin asioihin eli opetukseen ja sen tukipalveluihin.

Survey on Tabletilla pikakyselyiden tekeminen on tosi helppoa. Niihin vastaaminen on yhtä simppeliä. Vaikeus on tietää, mitä kysyy – ainahan pitää olla valmis myös vastaamaan kantamaan seuraukset. Vain sitä kannattaa kysyä, mikä on oikeasti merkityksellistä ja minkä muuttamiseen on oikeat mahdollisuudet.

Leave A Reply