HAMKin Peppi-projekti luo uusia yhteistyöverkostoja

0

Lumisena keskiviikkona saimme HAMKiin vieraita Omniasta (Espoon seudun koulutuskuntayhtymä). He olivat kiinnostuneita kuulemaan meidän Peppi-järjestelmäkokonaisuuden käyttöönottoprojektin vaiheista sekä tavastamme käyttää Peppi-järjestelmää. Tapaamisessamme kävimme läpi keskustelujen ja demojen kautta vaiheistettua käyttöönottoprojektiamme, koulutuksen suunnittelun ja toteuttamisen prosessien muutoksia sekä tulevia järjestelmäkokonaisuuden käyttöönottoja.

Vieraamme totesivat saaneensa kattavan kuvan käyttöönottoprojektin kokonaisuudesta ja vaatimuksista organisaatiolle. Erityistä kiitosta saimme siitä, kuinka projektia on toteutettu vaiheittaisesti linjassa HAMKin muiden prosessimuutoksien kanssa. Edellä mainitun lisäksi tapamme ottaa järjestelmä käyttöön minimivaatimuksilla, antoi heille ideoita suunnitella ja toteuttaa omaa vielä suunnittelun alla olevaa järjestelmämuutostaan.

Tapaamisen lopussa nousi hymy huulille, kun Omnialaiset totesivat, että keskustelut olivat antoisia ja antoivat heille mallia toteuttaa projektia joustavasti yli yksikkörajojen. Lisäksi he pitivät tärkeänä sitä, etteivät tulleet katsomaan valmiin paketin esittelyä vaan projektia, joka on vielä matkalla tavoitepisteeseen. Sovimme, että tapaamme uudestaan, kun HAMKin Peppi-järjestelmäkokonaisuus on kokonaisuudessaan käytössä.

Henna Pirttilä, kehittämispäällikkö, Opetuksen ja työskentelyn verkkopalvelut & Nea Yalcin, projektipäällikkö, Koulutuksen tukipalvelut

Leave A Reply