Kesä on parasta aikaa liiketalouden työharjoittelulle

0

Kesä on täällä taas ja sen myötä myös työharjoittelut. Liiketalouden koulutuksessa harjoitteluja ei ole sisällytetty lukuvuoteen, vaan opiskelija voi itse määrittää milloin harjoittelunsa suorittaa. Jotku tekevät harjoittelua opintojen ohella ja nopeuttavat tällä tavoin opintojaan, kun toiset taas käyttävät kesän vapaajakson hyödyksi ja yhdistävät kesätyöt ja harjoittelun. Harjoittelupaikkoja ja -mahdollisuuksia on yhtämonta erilaista kuin on opiskelijaakin. Osana harjoittelua ja oman alan työkokemuksen karttumista harjoittelun päätyttyä siitä raportoidaan koululle. Liiketalouden opiskelijat suorittavat harjoittelun raportoinnin blogimuodossa. Tie liiketalouden ammattilaiseksi -blogista voi bongailla missä kaikkialla HAMKin liiketalouden tradenomit ovat esimerkiksi päässeet harjoittelujaan suorittamaan!

 

Kiinnostaisiko sinua pankkiala? Olisitko ehkä kiinnostunut tekemään harjoittelusi pankissa? Tutustu Ari-Matin harjoittelu blogiin ”Positiivisia pankkikokemuksia”, jossa hän kertoo työstään pankin palveluneuvojana.

 

 

Tai haluaisitko päästä tutustumaan kansainvälisesti toimivan konsernin  liiketoimintaan ja olemaan myös osa sitä? Katariina Koro suoritti harjoittelunsa tilauskoordinaattorina Sandvikilla, joka on ruotsalainen metalli- ja kaivosalan teollisuuskonserni, joka toimii maailman laajuisesti. Tutustu Katariinan tarinaan tästä. 

 

 

Oletko sinä tuleva markkinoinnin ammattilainen? Jannina Repo suoritti harjoittelunsa mainostoimisto Precis Oy:ssä, jossa hän pääsi näkemään mainostoimiston arkea ja työtehtäviä laidasta laitaan. Lue Janninan tarina tästä.

 

 

Onko asiakaspalvelu sinulle vaikeasti lähestyttävä käsite? Koetko, että kohtaamiset asiakkaan kanssa eivät suju niinkuin olit ajatellut? Senni Kuusimäki suoritti harjoittelunsa VAMSKO -verkkokaupan asiakaspalvelussa, ja kirjoitti kokemuksesta erinomaisen kymmenen vinkkiä parempaan asiakaskokemukseen asiakaspalvelun kautta! Tsekkaa nuo kymmenen kohtaa ja Sennin harjoittelutarina tästä.

 

Harjoittelu voi avata monia ovia työelämään ja antaa uusia ajatuksia uralle. Älä jää odottamaan valmiita työharjoittelupaikkoja vaan ota rohkeasti yhteyttä yritykseen missä olisit kiinnostunut suorittamaan harjoittelusi! Jokaisessa yrityksessä ja työporukassa työtavat ja työpaikan normit ovat erilaiset ja siksi yksikään paikka ei ole samanlainen, joten jokaisesta oppii aina uutta!

Leave A Reply