Kolmas viikko hevosalan tradenomina

0

 

9. syyskuuta alkoi kolmas viikkomme Hevosalan liiketoiminnan tradenomi – opiskelijoina. Heti keskiviikkona pääsimmekin käsiksi opiskelujen vakavaan puoleen – nimittäin ensimmäiseen tenttiimme. Ensimmäinen tenttimme oli Yritysjuridiikan tentti. Tentti tehtiin Moodlessa ja sitä varten oli tullut opiskella Juridiikan perusteet – teoksesta osioita. Tentti arvosteltiin asteikolla 1-5 ja kaikki tiimistämme suorituivat siitä vähintään kolmosella.

Torstaina Hämeenlinnassa järjestettiin HAMKO:n toimesta ” Alkupamaus ” – suuri lukuvuoden käynnistävä tapahtuma, jonne olivat tervetulleita kaikki HAMK:ilaiset. Lippuja tapahtumaan sai ostettua suoraan puhelimeen Kide – Appin kautta. Tapahtuma starttasi Hämeenlinnan torilta kello 16 ja jatkot alkoivat Aulangon hotellilla kello 20. Torilta Aulangon hotellille kulki rastikierros, johon sisältyi erilaisia tehtäviä, muun

muassa ihmispyramidin rakentamista ja pantomiimia. Rasteja suoritettiin tiimeissä ja niistä kerättiin pisteitä. Jatkoilla tarjoiltiin alkoholia ja ne kestivät aamuyöhön asti. Jatkoilta oli tarjolla bussikuljetusta Hämeenlinnan keskustaan kahdella eurolla. Kokemuksena Alkupamaus oli ryhmäyttävä ja kivaa vastapainoa koulussa puurtamiselle.

Perjantain etätyöpäivä

Perjantaina osa opiskelijoita olivat tutustumassa raviurheiluun Forssan Pilvenmäellä RaviHUB -etätyöpäivässä. Diili tehtävät edistyivät ja lounasraveissa  päästiin raviurheilun fiilikseen. Kun ravit saatiin ravattua ja lounaat syötyä, muutama onnekas opiskelija oli voittanut tandemajo -arvonnassa. Tandemajossa pääsee istumaan ravihevosen kärryille ja kokemaan vauhdin hurmaa radalla, kuitenkin takana istuva kokenut kuski varmistaa turvallisuuden. Yhtä lukuunottamatta tämä oli kaikille ensimmäinen kerta ja mukavalta se tuntui. Uudestaankin vielä uskaltautuisi.

 

 

Leave A Reply