Boostia opiskeluun Bootcampista!

0

Nordic Business Forum (@NBForumHQ) | Twitter

Uudet Hevosalan liiketalouden opinnot on polkaistu vauhdilla käyntiin, onhan opiskelua jatkunut jo kokonainen kuukausi! Forssan kampus alkaa pikkuhiljaa tulla tutuksi eikä enää tule harhailtua väärillä parkkipaikoilla, käytävillä tai rappusissa kovin useinAika on kulunut kuin siivillä muun muassa mielenkiintoisten Diili-toimeksiantojen parissa. Kaveriporukoita on jo syntynyt ja ryhmäytymistä tapahtuu päivittäin eikä ketään enää jännitä uusi luokka. 

Viikolla 39 uuden Diili-toimeksiannon lisäksi osallistuimme kaksipäiväiseen Bootcamp-tapahtumaan. Aloitimme tapahtuman keskiviikkoaamuna seuraamalla toisen vuosikurssin opiskelijoiden esitelmiä, joista ammensimme oppia viimeisiin diileihimme muun muassa hinnoittelun muodostamisesta. Saimme myös malleja erilaisista tuotosten esitystavoista. Bootcampin lomassa meillä oli keskiviikkona myös korkeakouluopintojemme ensimmäinen tentti. Pääsimme suorittamaan englannin kieliopin tenttiä Forza-tilaan, joka osoittautui aika mielekkääksi opiskelutilaksi monelle. Toivomme, että pääsemme useamminkin hyödyntämään erilaista opiskeluympäristöä.  

Tentin jälkeen koulutuspäällikkö Sari Hanka kertoi meille opiskelusta ja sen monista mahdollisuuksista HAMK:ssa. Osa informaatiosta olikin jo tuttua, mutta paljon tuli myös uutta tietoa koskien kaikkia opiskelijoita. Infopläjäyksen jälkeen meille tarjoiltiin maisemasaliin kahvia, mustikkapiirakkaa ja paljon muita herkkuja. Se oli aivan ihanaa ja siinä kohtaa tarvittiinkin jo vähän lisäenergiaa, sillä päivä oli kestänyt jo useita tunteja.    

Torstaina pääsimme seuraamaan Nordic Business Forumiajoka striimattiin suorana Oslosta. Aiheena oli The new normal”. Puhujina oli business-maailman huippunimiä kuten Randi Zuckerberg ja Carla Harris, aivan loistavia esiintyjiä kumpikin. Jos ei näistä naisista inspiroitunut niin ei sitten mistään! 

Näiden kahden erittäin tapahtumarikkaan päivän jälkeen projektiperjantai tuli todellakin tarpeeseen! 

Team SKAI is not the limit- HAMK hevosalan liiketalouden opiskelijat

Leave A Reply