Sähköä ilmassa

0

Kisa hyvistä opiskelijoista, tutkimuskumppaneista (yrityksistä, muista korkeakouluista ja tutkimuslaitoksista) ja kansainvälisistä kontakteista kiihtyy. Kiihdytyksen tavoite on se, että korkeakoulut lisäävät vaikuttavuuttaan yhteiskunnassa.

HAMKissa mennään aika haipakkaa: Järjestelmätyötä tehdään järjestelmällisesti. Opintojen valintaa helpotetaan, edistymistä autetaan ja uusia mahdollisuuksia tehdään näkyväksi. Opiskelun suunnittelun ja opetuksen hallinnoinnin perustyökalusto uusitaan. Palveluita virtaviivaistetaan ja automatisoidaan. Viestintä on entistä merkittävämpää niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Kaikessa toiminnassa on mukana digitaalisuus.

Valintoja pitää tehdä ja niissä pitää osua oikeaan. Kehitystä pitää seurata, tuloksia arvioida ja asioita muuttaa. Data on tärkeä osa opiskelua, opetusta, tutkimusta, tukitoimintoja, koko kokonaisuutta. Korkeakoulumme toimintaa ja tuotoksia seurataan silmä kovana joka tasolla johtoa myöten. Digitaalisuus on nykyaikaisen tiedolla johtamisen työkalu ja perusedellytys.

Opiskelija on meillä HAMKissa keskiössä. Yritykset ja yhteisöt ovat kumppaneita, jotka odottavat meiltä hyvää koulutusta ja tutkimusta. Digitalisaatio mahdollistaa sen, että hyvää koulutusta ja tutkimusta on Aina Tarjolla Kaikkialla.

opiskelijalla-hamkin-palvelu-kannykassa

Digitaalisuus ei ole vain tämän päivän ATK, vaan myös paremmat prosessit ja tieto kehityksen tueksi.

HAMKin vararehtori Janne Salminen vastaa tiedolla johtamisesta. Työnkuvaan kuuluvat muun kehittämisen ohella data ja digitaalisuus.

Leave A Reply