Peppiin tulee uusia toiminnallisuuksia keväällä 2019

0

Peppiin saadaan eAHOT-, uusinta- ja korotustentti- ja opetussuunnittelun koulutukset -toiminallisuudet. Peppi päivitetään HAMKissa versioon 2.2 huhtikuun alussa. Versiopäivitys aiheuttaa kolmen päivän käyttökatkon, josta tiedotamme tarkemmin lähempänä ajankohtaa.

ahoteAHOT muuttaa AHOT-prosessin käsittelyn sähköiseksi. Opiskelija tekee hakemuksensa Pakissa, liittää siihen tarvittavat liitteet ja lähettää sen eteenpäin käsiteltäväksi. Hakemus menee ensin opiskelijan omalle ohjaajalle ja tarvittaessa myös muille käsittelijöille. eAHOTin avulla luovutaan paperilomakkeista ja kevennetään prosessin käsittelyketjua.

Pepin uusinta- ja korotustentti -toiminnallisuuden avulla luovutaan nykyisistä kirjavista tenttikäytännöistä ja tenttitoiminto tulee jo käytössä olevan EXAM-tentin rinnalle. Pepin uusinta- ja korotustentti -toiminnolla hallinnoidaan koulutusten yhteisissä uusintatenttitilaisuuksissa suoritettavia tenttejä. EXAM-tenttiakvaariossa opiskelija voi tehdä tentin joustavasti oman aikataulunsa mukaisesti.

Opetussuunnittelun koulutukset -osiossa syötetään koulutustarjontatiedot ja hallinnoidaan hakukohteita. Tiedot siirretään Pepistä Opintopolku-palveluun ja mahdollisesti myös HAMKin nettisivuille. Toiminnon käyttöönotto vähentää käsin tehtävää ja päällekkäistä työtä sekä mahdollistaa tiedon tuottamisen vain yhteen paikkaan.

Opiskelijan työpöydälle Pakkiin tulee omien opintojen seurantagraafit.

pakki

Tietoa kirjoittajista
Nea Yalcin, projektipäällikkö, tietohallinto
Irina Aittomäki, suunnittelija, koulutuksen tukipalvelut
Satu Lohtander, suunnittelija, koulutuksen tukipalvelut

Leave A Reply