Superviikko toi Hämeenlinnaan ensimmäiset RUN-EU-vieraat

0

Ensimmäinen RUN -Eurooppa-yliopiston Superviikko järjestettiin HAMKissa lokakuun viimeisellä viikolla. Viikon aikana HAMKin Design Factoryn täyttivät yli 50 vierasta Irlannista, Alankomaista, Portugalista, Itävallasta ja Unkarista.

Superviikkoon osallistuneet opiskelijat ja henkilökunnan edustajat työskentelivät yhdessä kolmessa rinnakkaisessa kokonaisuudessa:

  1. Opintojakso “How to Navigate through Unfamiliar Contexts” (Short Advanced Programme, SAP)
  2. Pedagogisen kehittämisen ohjelma
  3. Design Factory bootcamp

RUN -Eurooppa-yliopistoyhteistyö käynnistyi kesällä 2020. COVID19-pandemian ja siitä aiheutuneiden matkustusrajoitusten vuoksi tähän asti RUN-EU-yhteistyötä on edistetty lähes kokonaan vain etäyhteyksin. Siksi olikin erityisen hienoa, että pystyimme vihdoin tapaamaan ja työskentelemään kasvotusten!

Henkilö esittelee muille osallistujille fläppitaululle kirjattua ajatuskarttaa aiheesta Relational teaching.
Pedagogisen kehittämisen ohjelmassa pohdittiin RUN-korkeakoulujen pedagogisia malleja. Millaista on laadukas opetus ja oppiminen?
Kolme opiskelijaa lavalla esittelemässä työnsä tuloksia.

Viikko oli täynnä yhdessä oppimista, verkostoitumista, luovaa heittäytymistä ja tutustumista muiden RUN-EU-korkeakoulujen toimintatapoihin.

Kuvassa kolme henkilöä rakentaa yhteistyönä prototyyppiä.
Henkilökunta sai haasteekseen luoda ultimaattisen workshopin, jonka avulla opiskelijat voisivat omaksua jonkin keskeisen tulevaisuuden työelämätaidon. Arvaatko, mitä työelämätaitoa tämän avulla kehitetään?
3D-printtauslaite käynnissä
Viikon aikana osallistujat pääsivät tutustumaan myös 3D-printtaukseen.

Kiitos kaikille Superviikolle osallistuneille ja viikon järjestelyistä vastanneille!

Osallistumismahdollisuuksia HAMKin opiskelijoille ja henkilökunnalle

Haluaisitko tietää, millaisia mahdollisuuksia RUN -Eurooppa-yliopisto tarjoaa sinulle? Innostavia mahdollisuuksia opiskelijoille ja henkilökunnalle on tarjolla jo nyt – ja paljon lisää on tulossa pian! Tutustu mahdollisuuksiin RUN -Eurooppa-yliopiston verkkosivuilla www.run-eu.eu.

Leave A Reply