Heli peilasi Palkanlaskennan osaajan oppeja käytäntöön

0

Heli KälväläHeli Kälvälä pystyi peilaamaan Palkanlaskennan osaaja 3 op – koulutuksen oppia hyvin käytäntöön, kun perustiedot olivat jo hallussa. Hänen mielestä koulutus oli todella toimiva kokonaisuus, aikataulutus oli tehty selkeästi, jotta oma tekeminen oli helppo jaksottaa. Heli koki saavansa koulutuksesta vahvistua osaamiseensa, juuri siltä osin kuin tarvitsi.

Heli Kälvälä asuu ja työskentelee Göteborgissa tällä hetkellä. Hänen työnantajansa otti myös Suomen yhtiön palkanlaskennan työtehtäviin mukaan ja Helistä alkoi tuntua, että näitä tietoja ja taitoja oli tarpeen päivittää ja parantaa. Koulutuksen toteutus kokonaan verkossa oli erinomainen ratkaisu hänelle, koska hän työskentelee ulkosuomalaisena Ruotsissa. Lähitapaamisiin osallistuminen olisi pitkän välimatkan johdosta ollut haasteellista. Heli suosittelee koulutusta ilman muuta kaikille, jotka haluavat syventää tai päivittää palkanlaskennan osaamista.

Palkanlaskennan osaaja 3 op -koulutuksen voit suorittaa HAMKissa NonStop -periaatteella eli voit aloittaa, kun sinulle parhaiten sopii. Koulutus suoritetaan itsenäisesti opiskellen verkossa ja tarvittaessa voit kysyä tukea kouluttajalta. Lisätietoja: www.hamk.fi/taydennyskoulutus/yrli, Tanja Metsomäki, tanja.metsomaki@hamk.fi, 040 571 5575.

Leave A Reply