Kirjanpitopassi- koulutus on omiaan hiomaan alan perustaitoja

1

Kirjanpidon verkkototeutus oli Arja Laitisen mielestä erittäin toimiva koulutustapa, sillä se soveltuu myös töiden ohella suoritettavaksi. Motivoivat opettajat, sekä hyvät materiaalit mahdollistivat sen, että opiskelut sujuivat aikatauluissaan. Arjalta kysyttäessä, suosittelisiko hän koulutusta muille, hän kertoi, että KirjanpitoPassi -koulutus on erittäin toimiva tapa etenkin työn ohessa opiskeleville. Koulutus sopii parhaiten henkilöille, jotka työskentelevät taloushallinnon alalla ja haluavat syventää kirjanpidon osaamista.

Arja LaitinenKirjanpitoPassi -koulutuksen ideana on syventää tai kerrata kirjanpito osaamisen tietoja ja taitoja sekä päivittää tämän hetken osaamista. Kokonaisuuteen kuuluvat Kirjanpito 3 op, Kirjanpito ja tilinpäätös 3 op ja Arvonlisävero 2 op, mutta voit myös suorittaa vain sinua kiinnostavan osan passista.

Arja työskentelee Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskuksessa tutummin Palkeissa, joka mahdollisti koulutukseen osallistumisen.

”koulutus vahvisti kokonaisosaamista ja tutustutti lähemmin mm. arvonlisäverotukseen”

Tilaisuus oli omiaan verestämään vanhoja opiskelumuistoja ja se tarjosi myös mahdollisuuden kokeilla nykypäivänä yleistyneitä verkko-opintoja. Arja koki saaneensa hyvän paketin kirjanpidosta, sillä koulutus sisällytti alan eri osa-alueet kompaktissa ja selkeässä kokonaisuudessa.

Discussion1 kommentti

  1. Pingback: KirjanpitoPassi 9 op (NonStop)

Leave A Reply